Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 5 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 5 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
AROMA BRAND DOO Osveživači prostora i aromatizacija Beograd translate.Član 5 godina

AROMA BRAND DOO

Osveživači prostora i aromatizacija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 37, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Dostava Parking Izlazak na teren

Aroma Brand firma je osnovana 2010 god, i od tada pa do danas se specijalizovano bavi profesionalnim osveženje svih poslovnih prostora od 5 do 50.000 m2…

Naša firma regionalno predstavlja 2 najveće američke kompanije koje se smatraju svetskim liderima kada je u pitanju aromatizacija poslovnih prostora.

Od strane naših klijenata smo prepoznati kao jedina kompanija u Srbiji koja ima rešenje za bukvalno sve poslovne prostore poput: Hotela, Šoping mola, Kazina, Banke, Spa & Wellness, poslovnih zgrada, salona nameštaja, automobila ili većine maloprodajnih objekata…
Takođe nudimo mogućnost posebnog aroma marketinga za Vaš brand koji se u svetu uveliko eksploatiše zadnjih 10 godina…

U našoj ponudi je i preko 2000 najfinijih mirisnih nota koje se pažljivo biraju za svakog klijenta, a na osnovu delatnosti i enterijera, te naši klijenti imaju svoje unikatne arome koje ih razlikuju od konkurencije.

Garancija kvaliteta usluge osveženja prostora koju pružamo su i stotine zadovoljnih kljenata čije smo prostore “Ukrasili” neodoljivim i originalnim aromama..

SCENT STREAM

Uređaj se konektuje na centralne ventilacione sisteme

Scent strem je trenutno najnapredniji I najefikasniji aroma uređaj na svetu koji je namenjen za sve velike poslovne prostore poput: Hotela, Poslovnih zgrada, Soping mola, Kazina ili bilo koji drugi poslovni prostor velicine od 400 do 40.000m2
Scent strem aroma sistem se konektuje direktno na centralnu ventilaciju putem koje ravnomerno i efikasno pokriva i najveće poslovne prostore..Uređaj je bešuman I radi pođednako dobro i tokom hlađenja kao i grejanja prostora..

SCENT DIRECT

Uređaj se fiksira na zid poslovnog prostora na visini od 2 - 2.3 m

Ova moćna mašina za profesionalno osveženje poslovnih prostora pokriva sve prostore do 300 m2.
Uređaj poseduje sofisticiran kompjuter putem koga možete izvršiti i najpreciznije podešavanja inteziteta arome tj od najdiskretnijeg inteziteta do najjačeg koji se primenjuje u zadimljenim poslovnim prostorima.

Pumpa uređaja je skoro bešumna, i uređaj radi na struju.
Scent direct uređaj je veoma lepo dizaniran, i uklapa se u sve poslovne prostore, a dostupan je u beloj i crnoj boji.
U ponudi je preko 300 mirisnih nota koji se koriste za Scent direct uređaj


AROMA JET

Uređaj se fiksira na zid ili stoji na postolju

Ovaj aparat se koristi za aromatizaciju poslovnih prostora od 70 do 200 m2.
Aroma Jet aparat radi po principu “Dry air” sto znaci da se aroma ubacuje u prostor putem suvog vazduha koji se veoma efikasno I diskretno rasporedi po prostoru.
Potrebno je 10 minuta da se aroma rasiri I po prostoru vecem od 150m2.

Aroma Jet je idealan za aromatizaciju prostora poput: Hotela, Banaka, Fitness & Wellness centra, Vecih maloprodajnih objekata, Kazina, Salona namestaja, Salona automobila, ”Open space” radnih prostora, ulaznog dela poslovnih zgrada…
Intezitet arome se kontrolise na dva nacina: Brojem kockica u aparatu (od 5 do 11), I potenciometrom sa zadnje strane uređaja koji kontrolise rad cooler-a.

AROMA CLASSIC

Fiksira se na zid na visini od 2m

parat je namenjen za aromatizaciju prostora poput : Kancelarija, hotelskih soba, hodnika, svlacionica, cekaonica, toaleta, ordinacija, kao I stambenih prostora do 30m2.

Aroma Brand aparat radi po principu “Dry air” sto znaci da putem fena kontinuirano I diskretno ubacuje suvi aromatizovani vazduh u Vas prostor (bez aerosoli,spreja..)
Aparat koristi ekoloske arome (Refil) sacinjene od biljnih I drvnih vlakna a utopljene u najfinije mirisne esencije.

TEČNE AROME

U prilici smo da Vam ponudimo preko 2000 najfinijih mirisnih esencija renomirane americke kompanije Scent Air koja se smatra svetskim liderom kada je ova oblast u pitanju..
Svaka aroma je sacinje od pazljivo biranih i najkvalitetnijih mirisnih sastojaka, a neretko se koristi i do 10 esencija samo za jednu vrstu arome..
Za naše klijente selektujemo arome na osnovu delatnosti i enterijera, a obzirom na veliku ponudu mirisa, u mogućnosti smo da izađemo u susret i najzahtevnijim klijenatima.

Iskristite mogućnost besplatnog testiranja ovog potpuno novog aroma sistema u našoj zemlji koji je namenjen za sve poslovne prostore od 50 do 50.000 m2, a naša stručna ekipa ce Vam predložiti idealan miris za Vas poslovni prostor…

AROMA KOCKE

Aroma bio kocke su sačinjene od biljnih i drvnih vlakna ,a utoljene su u najfinije mirisne esencije, dakle ekološke su.
Bio kocke osvežavaju prostor putem suvog aromatizovanog vazduha koji izlazi iz specijalno dizajniranog I bešumnog aroma uređaja (Bez aerosola,spreja ili sintetičkih mirisa)

Najveća prednost ovakvog aroma sistema je što suv aromatizovan vazduh konstantno lebdi u prostoru, I na taj način efikasno pokriva velike i male poslovne prostore za razliku od aerosola koji ima privremeno dejstvo obzirom da je aerosol teži od vazduha te ima tendenciju pada na površinu…Dakle, arome su prisutne u kontinuitetu, I u svakom trenutku dok je uređaj uključen.

RENT A AROMA

Ukoliko planirate i organizujete proslavu, modnu reviju, promociju, sajam, koktel, venčanje, premijeru filma, ili neki drugi povod, aromatizacija prostora je svakako originalan način da fascinirate vaše zvanice pri samom ulasku u prostor dešavanja.
Aroma Brand vam nudi mogućnost iznajmljivanja aparata koji su namenjeni za aromatizaciju velikih prostora od 200 do 8000 m2, i to pod povoljnim uslovima.

Vaše je samo da nas kontaktirate na vreme i navedete vaš plan aktivnosti.
Naši eksperti će vam dati idealan savet u vezi odabira arome baš za tu priliku.
Rent a aroma je danas u svetu neizostavna i jedinstvena opcija koju primenjuju mnoge kompanije pri organizovanju raznih manifestacija.
Naši aparati za aromatizaciju, svojim kvalitetom i rafiniranim mirisima, zadovoljavaju potrebe najšire palete klijenata.


Video