Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Pečenjare Beograd

Od ogromne ponude raznolikih jela svetskih kuhinja zaželeli ste se pečenja? Jagnjeće pečenje? Možda praseće sa hrskavom koricom? Ili teleće pečenje? Želite da pogledate prezentacije pečenjara u Beogradu i odete na pečenje u jednu od njih?? Onda ste na pravoj strani portala 011info.com. Kontaktirajte ih, saznajte cene pečenja, uporedite ponude!

FAQ

Da li mogu naručiti od pečenjara putem interneta i dobiti dostavu?

Pojedine pečenjare nude tu mogućnost, ali se morate informisati unapred pozivom na njihove brojeve telefona ili posetom njihovoj web prezentaciji ukoliko je imaju.

Da li sve pečenjare nude uslužno pečenje mesa?

Mnoge pečenjare nude ovu uslugu, osobito one koje se nalaze u sklopu mesara gde možete kupiti sveže meso i odmah ga ispeći. Ova usluga se u tim slučajevima često i ne naplaćuje.

Kako da pronađem pečenjaru u svojoj blizini?

Na ovoj strani našeg portala možete pogledati listing pečenjara u svim delovima Beograda i pronaći lokacije blizu vas koje nude ovu uslugu.

Kako da znam da je meso kupljeno u pečenjari sveže?

Pored procene samog izgleda, mirisa i ukusa pečenog mesa, možete se i u pečenjari raspitati na koji način i koliko često dobavljaju sirovo meso, da li i koliko dugo stoji zamrznuto i slično.

Da li sve pečenjare imaju u svom sklopu mesare i prodaju sveže meso?

Određene pečenjare posluju na ovaj način, tj. mesare u svom sklopu poseduju i pečenjaru, ali u najvećem broju slučajeva pečenjare dobavljaju meso koje koriste od spoljnih dobavljača.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere