Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ORAHOV LAD

ORAHOV LAD

Pečenjare Beograd

Korisne informacije


Godinama unazad, restoran Orahov Lad, predstavlja dobro poznato mesto kako porodičnog, poslovnog tako i prijateljkog okupljanja na Čukarici. U prijatnom ambijentu našeg restorana koji podseća na stare beogradske kafane, možete uživati u najlepšim specijalitetima domaće kuhinje koje smo hteli da sačuvamo od zaborava.

Sa željom da Vam ponudimo prostor koji će ponovo postati raskrsnica životnih priča i puteva, enterijer restorana Orahov Lad uređen je vrlo elegantno. Unutrašnjošću dominiraju tamniji tonovi i drvo koje samo po sebi predstavlja idealan ambijent za Vaše prijatelje i Vas. Tokom sunčanih dana, svim našim gostima na raspolaganju je velika, lepo sređena bašta, koja predstavlja idealno mesto za beg od gradske buke i vreve.

Zaštitini znak restorana Orahov Lad su najlepši i pažljivo probrani specijaliteti tradicionalne kuhinje koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva, po receptima naših baka. Sa željom da Vas podsetimo kako se nekada dobro jelo, iz naše ponude posebno izdvajamo:

- teletinu ispod sača
- jagnjetinu ispod sača
- teleće brizle
- dimljena crevca
- praseće pečenje sredom i subotom
- kuvana jela
- pazarski ćevap

Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor vina i rakija vodećih domaćih proizvođača. Prepoznatljivi smo i po vrlo obilnim porcijama i više nego pristupačnim cenama. Restoran Orahov Lad za Vas organizuje sve vrste proslava i svečanosti u krugu porodice ili poslovnih prijatelja, kao što su: svadbe, krštenja, rođendani, punoletstva, proslave firmi, poslovni ručkovi za firme. U prelepom ambijentu našeg restorana možemo da ugostimo do 60 ljudi .

Organizacija proslava u našem restoranu podrazumeva brigu o svim detaljima i sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način. Proslave svadbenih veselja praktikujemo nedeljom, dok su druge vrste proslava moguće i tokom radne nedelje.

Kako bi Vaš boravak u našem restoranu bio prelepo iskustvo koje ćete dugo pamtiti, naše profesionalno i ljubazno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti. Posetite nas i ponovo osetite duh starog Beograda, uživajući u najlepšim jelima domaće kuhinje, u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika.

Foto

ORAHOV LAD Pečenjare Beograd
ORAHOV LAD Pečenjare Beograd
ORAHOV LAD Pečenjare Beograd