Zatvori
GRIL I PEKARA RANKOVIĆ Pekare Beograd translate.Član 5 godina

GRIL I PEKARA RANKOVIĆ

Pekare Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Dostava Parking

Nedaleko od auto-puta, u Kruševačkoj 41, sigurni smo, da će se Vaš pogled zaustaviti, na sam ugao, na belinu fasade, na jednu, jedinstvenu, Pekaru Ranković. Naša tradicija je duga 11 godina i prioritet, moto ili credo, koji nas vodi, je kvalitet i samo kvalitet. Uz prijatan ambijent, vrhunsku uslugu i pristupačne cene, nudimo Vam mnogo toga.

A,to je...

Ljubitelji dobrog bureka mogu da budu potpuno zadovoljni ponudom, a pored toga imamo i šarolik izbor slanog i slatkog peciva.

Tu su: kiflice sa sirom, pečurkama, paštetice sir-meso-šunka, žu-žu, lenje pite i ... naravno štrudla sa makom. Po dogovoru, pravimo koktel pecivo i ukrasne pogače, za sve Vaše proslave, počev od svadbi, krštenja, rođendana i raznih drugih prijema. Nismo zaboravili, ni Vašu Krsnu slavu, jer za Vas radimo najbolje slavske kolače.

Čekamo Vas:
- ponedeljak - subota: 00-24h
- nedelja 13-22h

Mi smo TU, izvolite!!! Ali... za sve one, koji su ljubitelji dobrog mesa, preko puta pekare, za Vas 24 h, radi novootvoreni Gril Ranković. Moderan i jedinstven enterijer, ambijent koji odiše skladom i prefinjenošću, ljubazno i nenametljivo osoblje, ponudiće Vam veliki izbor jela sa roštilja, kao i sve vrste bezalkoholnih pića..., dok u letnjim mesecima, možete uživati i u bašti.

Posetite nas i uverite se u kvalitet dobrog roštilja, a mi za Vas iz bogatog asortimana izdvajamo: pljeskavice, vešalice, pileće belo, punjene pljeskavice, punjeno pileće belo, punjene vešalice, gurmanske pljeskavice, ćevape, pileće ćevape i još mnogo, mnogo toga. Sve Vaše porudžbine primamo putem telefona i još jednom da ponovimo,tu smo za Vas 24 h.

I na kraju, poruka, koja dolazi iz domaćinske kuće DOBRO DOŠLI I PRIJATNO!!!

Kontaktirajte nas i putem drugog mail-a: grilrankovic@gmail.com

Foto