Zatvori
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd translate.Član 5 godina

PIVNICA PIVO I KOBAJA

Pivnice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 00:00
Utorak 08:00 - 00:00
Sreda 08:00 - 00:00
Četvrtak 08:00 - 00:00
Petak 08:00 - 01:00
Subota 08:00 - 01:00
Nedelja 08:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 25, 25P, 27, 32, 65, 66, 74
  • Tramvaj: 3, 12

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

"Pivo i kobaja" je ime po kome nas danas poznaje čitav Beograd. Kada smo otišli da registrujemo firmu 2014. godine, nasmejali smo službenike ovim nazivom i - po njihovim rečima - ulepšali im dan. Danas ovo ime mami osmehe našim vernim gostima kada samo i pomisle na nas, a nedugo posle te zalutale misli, korak po korak eto njih ponovo kod nas.

Prvi pab "Pivo i kobaja" rodio se u Žičkoj ulici i bio je nešto posebno. U početku mali poduhvat dvoje zaljubljenika u kraft piva i pab kulturu, tek jedno mestašce koje smo napravili za svoj "merak".
Kada smo zbog nepredviđenih okolnosti morali da se preselimo u Braničevsku 1, brinuli smo šta će biti i kako će naši prijatelji bez nas. Ali razloga za brigu nije bilo - krenuli oni sa nama!

Podonosili smo neke tablice i pivske krigle iz naše lične kolekcije da ukrasimo zidove, svaki detalj svojom rukom okačili, namestili, dahnuli na njega i uglačali rukavom.
Plan je bio da ovde uživamo sa prijateljima i komšijama iz kraja, ali dobra vest se brzo širi i ubrzo je čitav Beograd pohrlio da se druži, a mi smo im rekli…dobrodošli! Istina, na ovoj lokaciji moramo da pauziramo druženje, ali vraćamo se našim prijateljima čim se izgradi nova zgrada!

Sa čitavom armijom novih prijatelja, našli smo se u dilemi kako da se svima njima družimo. Odgovor je očigledan - treba nam još jedan "Pivo i kobaja" pab! Već dve godine kasnije, otvaramo drugi pab na Zvezdari, u Ruzveltovoj 36 i ulažemo u njega isto toliko srca. Tu nam je zapala i jedna lepa baštica, pa smo mogli i lepim danima da uhvatimo malo sunca. Smestili se mi tu taman, kad ono isti "problem" - gde ćemo sve ove nove prijatelje?

Ni godinu dana kasnije, eto nas opet u pokretu - ovog puta idemo malo na Novi Beograd, a čisto da malo razmrdamo stvari, rešili smo da probamo i nešto malo drugačije. "Pivo i Kobaja Garage" smo otvorili u saradnji sa predstavništvom Harli Dejvidsona u Beogradu i čitav lokal uredili u stilu bajkera i bajking kulture - dizajnirani rezervoari na zidovima, pumpa iz 1956. godine sa Route 66 - ma sve nam je u tom stilu.
Dekor u svim našim lokalima se razlikuje, čisto da razbijemo monotoniju, ali ipak svi imaju nešto zajedničko, na čemu ne pravimo kompromise. Naši gosti su naša porodica i svaki osmeh koji primite od našeg osoblja biće iskren. Volimo da Vas vidimo kod nas, kao što volimo drage goste u sopstvenom domu.

Dođite kod nas i uživajte u kraft pivima - 12 točenih, 70 flaširanih, sjajnoj klopi (titularna kobaja, ali i rebarca, krilca i još mnogo iznenađenja), kvalitetnoj džez, rok i pop muzici i mnogim, mnogim iznenađenjima koja čekaju najvernije goste.

Hranu možete poručiti preko Wolt-a i Glova

Dobro nam došli!


Video

Vrste plaćanja

Kartice