Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PIVNICA PIVO I KOBAJA

PIVNICA PIVO I KOBAJA

Pivnice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 01:00
Utorak 08:00 - 01:00
Sreda 08:00 - 01:00
Četvrtak 08:00 - 01:00
Petak 08:00 - 01:00
Subota 08:00 - 01:00
Nedelja 08:00 - 01:00

GSP

  • Autobus: 30, 31, 33, 39, 42, 47, 48, 59, 78, 401, 402, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Kod Hrama Svetog Save nalazi se naš prvenac, pab “Pivo i kobaja”. U ulici Braničevska 1, na Vračaru, prostor na dva nivoa smo uredili s’ ljubavlju i dosta truda. Enterijer prati priču o pivu, kao i o bajkerima, koji su nazad dobili svoje mesto u Beogradu, gde se osećaju što se kaže “svoj na svome”.

Medjutim, bilo da ste bajker, student, mladi ili malo stariji, nećemo Vas ostaviti ravnodušnim. Dovoljno je jednom da nas posetite i da probate stavke sa našeg menija i vidimo se sigurno opet. Samo što ćete drugi put, doći sa pojačanjem. Zanimljiv enterijer, dobra energija, kvalitetna hrana i pivo čine da budemo samouvereni. Puno truda, strpljenja i ljubavi je uloženo u lokal iz privatnih pobuda, sa ciljem da ga podelimo sa svima koji žele da jedu kvalitetne kobaje, piju pivo i dobro se provedu kod nas.

Na meniju je i doručak francuski, engleski i srpski, za sve ukuse i jutarnja raspoloženja.

U maju 2016. ovorili smo još jedan pab ” Pivo i kobaja” na Zvezdari, u ulici Ruzveltova 36, preko puta TC Zira.

Ono po čemu je ovaj pab drugačiji, jeste velika i prelepa bašta, koja je nedavno dobila i nastrešnicu… Učinili smo sve kako bi vaše uživanje bilo bolje i veće… Ovde vas takođe služimo sa ukusnim kobajama, špic rebrima, krilcima, nemačkim butkicama, odnosno sa svim onim ste već zavoleli, ali sada još bliže i pogodnije!

Ambijent smo uredili moderno, a opet autentično i tematski. Tu su sijalice od pivskih flaša, buri'i po plafonima, pregršt pivske dekoracije.

Nismo samo sjajno mesto preko dana, već ne zaostajemo ni po pitanju noćnog života gde uz provereno ukusne kobaje i pivo možete uživati sa prijateljima uz zvuke rok, džez ili pop muzike. Porcije su velike ili male, za svačiji ukus i stomak, a izbor piva zadovoljiće i za najizbirljivije!

Ljubazno osoblje “Pivo i kobaja” , Vas čekaju svakoga dana od osam ujutru do jedan sat posle ponoći.

Nakon pabova u Braničevskoj 1 i Ruzveltovoj 36, shvatili smo da nam ponestaje prostora da ugostimo sve ljude koji su nam ukazali poverenje, pa smo dana 30.11.2017. godine otvorili i dugo očekivani treći pab “Pivo i Kobaja Garage” u Novom Merkatoru u ulici Bulevar Umetnosti 4 na Novom Beogradu.

Treći lokal je po površini i najveći naš lokal, ukrašen sa dosta pažnje i ljubavi. Brinuli smo o svakom detalju i kao što je naš svaki pab urađen tematski, tako je i ovaj. Zidovi su ukrašeni pivskim reklamama i motivima Harley Davidson-a, felne krase plafon, točilica u obliku auspuha je sastavni deo šanka. Pod je išaran tragovima guma tako da imate utisak da ste u pravoj garaži. Možemo da se pohvalimo i rezervoarima koji krase zid našeg paba i kao takvi spadaju u kolekcionarske primerke. Stari su 20tak godina i služili su kao ton karta uz pomoć koje su ljubitelji motora mogli da odaberu boju svog Harlija. Pošto je reč o garaži, kao poseban detalj izdvajamo i pumpu koja je iz 1956. godine i bila je sastavni deo poznate rute Route 66. Takođe, imamo i retku kolekciju od preko 170 tapova, ručica za pivo, koji kao trofeji krase naš pab. Brinuli smo da svaki detalj bude na svom mestu pa smo tako i toalet uredili lavaboima u obliku automobilskog točka i vodom koju puštate tako što “dodate gas”.  Bilo da volite kobaje, rebra, krilca... od nas ćete izaći punih stomaka i nasmejanog lica.

U novom lokalu, proširi smo ponudu piva, tako da možemo da se pohvalimo sa 12 točenih piva i preko 70 flaširanih. Kao i u preostala dva paba, tako i u novom, možete da uživate ispijajući žirafe od 2.5, 6 i 9 litara piva.

Zadržali smo standarde po kojima ste zavoleli naše pabove i potrudili smo se da nas volite još više.

JELOVNICI:
- Braničevska 1
- Ruzveltova 36
- Bulevar umetnosti 4

Naše ljubazno osoblje Vas očekuje svakog dana.

Dobrodošli!

Foto

PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd
PIVNICA PIVO I KOBAJA Pivnice Beograd

Video

Vrste plaćanja

Kartice