DUGMEX DOO

Pozamanterija Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 123, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3018-499, 063/241-937
E-mail: dugmex@gmail.com
Sajt: www.dugmex.co.rs

4/ 5stars

Preduzeċe DUGMEX doo, koju čini veleprodaja i maloprodaja, osnovano je 1992. godine kao fabrika za proizvodnju modnih i dugmadi za specijalne namene (vojni, policijski, HTZ program). Preko naše proizvodnje i uvoza određenih vrsta robe postigli smo da se na jednom mestu može zadovoljiti svaka proizvodnja i specijalizovana trgovina sa pomoċnim materijalom u tekstilnoj proizvodnji.

Proizvodnja Dugmex doo

Proizvodni pogon je smešten u mestu ODŽACI, 135 km severozapadno od Beograda. Na preko 400 m² smeštene su mašine za proizvodnju poliesterskih dugmadi sa mesečnom proizvodnjom od 700.000 komada.

Možemo se pohvaliti visokim kvalitetom dugmadi, preko 40000 proizvoda sa širokom lepezom boja. Dugmad su otporna na sve vrste hemikalija i pranja. Osim poliesterske dugmadi na raspolaganju su brizgana dugmad, sve vrste kopči i šnala ( PVC ) kao i vešalice.

Zahvaljujuċi visokoj produktivnosti i kapacitetu proizvodnje u stanju smo da zadovoljimo potrebe i najzahtevnijim kupcima po pitanju kvaliteta i rokova isporuke.

Veleporodaja i maloprodaja Dugmex doo

Nalazimo se u Bulevaru Mihajla Pupina 123 u Beogradu i nudimo širok asortiman dugmića raznih modela i boja. Otvaranjem našeg novog pogona u Odžacima otvorili smo moguċnost našim kupcima izradu dugmadi po donetom uzorku u najkraċem roku. Kombinacijom stručnosti i znanja na tržište smo doneli potvrđen kvalitet i sigurnost što nam obezbeđuje lidersku poziciju u distribuciji dugmadi. Naš kvalitet potvrđuje i neprestano povećanje ponude kvalitetne robe eminentnih svetskih proizvođača sa kojima imamo izvrsnu saradnju.

U ponudi imamo razne vrste dugmadi:

- Dugmad za modnu industriju
- Dugmad za košulje
- Dugmad za muska odela
- Dugmad za uniforme
- Dugmad za kapute
- Konfekcijska dugmad
- Dugmad za radna odela
- Ukrasna dugmad
- Dugmad za torbe
- Dugmad za posteljinu
- Dugmad za suknje
- Dugmad za presvlačenje
- Dugmad sa rascepkom
- Dugmad sa ekserom
- Dugmad sa pop-nitnom 

Pored toga takođe u našoj ponudi sadržimo I pomoċni materijal u tekstilnoj proizvodnji:

- Konac
- Materijali
- Raješlus
- Postava
- Džepovina
- Lepljivo platno
- Flizelin

Kontakt informacije:

Adr: Bul. Mihajla Pupina 123 Srbija - 11070 Novi Beograd
Tel / fax -   ( ++381 ) ( 011 )  3018 499
Mob:  063/ 241 937

e-mail : dugmex@gmail.com

sajt: www.dugmex.co.yu