DEČIJI VRTIĆ I JASLICE MARY POPPINS

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Đorđa Vajferta 64, Vračar
Beograd Telefon: 060/6651-050, 064/2185-921
Sajt: vrticmarypoppins.edu.rs

4.5/ 5stars

Mary Poppins je akreditovani vrtić za decu jaslenog i vrtićkog uzrasta koji se nalazi u mirnom delu Vračara, u neposrednoj blizini Neimarskog i drugih parkova, Osnovnih škola, sportskih i kulturnih centara.

Pažljivo odabrani stručni tim, koji osim vaspitača i medicinskih sestara-vaspitača čini i niz stručnih saradnika,će ljubavlju, pažnjom i istrajnošću u zajedničkim aktivnostima deci pružiti sigurnost i samospoznaju, što će, uz individualizaciju u pristupu, podstaći razvoj vlastitog potencijala svakog deteta.

Filozofiju našeg vrtića najbolje opisuju reči Heraklita :” Čovek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dete dok se igra.” U igri se deca maksimalno angažuju, koriste stečena znanja, iskustva i veštine, strpljiva su, što se retko može zapaziti u nekim drugim aktivnostima.

U skladu sa ovom filozofijom pažljivo smo odabrali i ponudili bogat sadržaj dnevnih aktivnosti koje će dodatno podstaći prirodnu dečiju radoznalost, ljubav prema fizičkoj aktivnosti, izgradnju samopouzdanja, mogućnost samospoznaje, srećno odrastanje, pravilan razvoj, izgradnju prijateljskog odnosa i odnosa poverenja sa odraslima i decom u socijalnoj sredini.

DOĐITE DA ODRASTEMO ZAJEDNO!
VAŠA MARY 

Radno vreme vrtića je od 07-17h.

Facebook