INTERNACIONALNI VRTIĆ PLAY LEARN GROW

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Šolina 7a, Dedinje
Beograd Telefon: 062/152-93-83
E-mail: ana @internationalpreschoolbelgrade.com
Sajt: www.internationalpreschoolbelgrade.com/

4.5/ 5stars

Play Learn Grow internacionalna predškolska ustanova otvorila je svoja vrata mališanima avgusta 2012. godine.

Od tog dana postali smo “druga kuća“ prvenstveno deci diplomata koji borave u Beogradu, ali takođe i deci iz naše zemlje.

Iako najveći broj naših mališana govore različitim jezicima, u Play Learn Grow svi zajedno uče engleski jezik jer se u našoj školi samo on govori.

Osnivač i direktorka škole poseduje Master diplomu iz obrazovanja u ranom razvoju dece koju je stekla u Americi, zajedno sa godinama iskustva podučavanja dece iz Severne Amerike, Azije, Evrope.

Naš program jedinstvena je mešavina svih njenih pozitivnih iskustava sa različitim programima obrazovanja mlađe dece u brojnim svetskim ustanovama za brigu o deci.

Osnovni cilj ovog jedinstvenog programa je briga o zdravlju i dobrobiti svakog pojedinačnog deteta, kao i učenje i rast kroz vežbe prigodne njihovom uzrastu u toploj i ohrabrujućoj sredini posebno prilagođenoj potrebama mlađe dece.

Jezici, književnost, muzika i fizičke aktivnosti, „disanje mozga“, sportovi i obrazovanje su, pored nedeljnih izleta u prirodi, neke od glavnih aktivnosti u našoj internacionalnoj predškolskoj ustanovi Play Learn Grow.

Play Learn Grow internacionalna predškolska ustanova nalazi se na Dedinju u blizini američke ambasade i Bele palate.

Radimo cele godine od 08 do 18 sati, upis dece je uvek dostupan.

Školarina se može plaćati mesečno, a proces upisa zahteva samo popunjavanje nekoliko formulara.

Ako želite da saznate više, posetite naš zvanični sajt www.internationalpreschoolbelgrade.com, a možete i zakazati posetu pozivom na broj +381(0) 62-152-9383