Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SUDSKI PREVODILAC I TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK

SUDSKI PREVODILAC I TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK

Prevodioci, sudski tumači Beograd

Korisne informacije

Ovlašćeni prevodilac hrvatskog na srpski i ovlašćeni sudski tumač i sudski prevodilac za hrvatski jezik iz Zrenjanina - Prevod sa srpskog na hrvatski, overeni prevod na hrvatski jezik.

Prevode vršimo obostrano sa srpskog na hrvatski i hrvatskog na srpski jezik. Prevođenje dokumenata sa overom sudskog tumača i ovlašćenog prevodica.

Vršimo usluge zastupanja u pribavljanju dokumentacije kao što su izvodi iz matičnih knjiga i ostalih ličnih dokumenata na teritoriji Republike Srbije i Republike Hrvatske, sa uslugama Apostilla (međunarodne overe).

Naše usluge možete dobiti u Zrenjaninu, Beogradu, Subotici i Nišu kao i putem elektronske pošte u celom svetu...

Usluge

** prevodi ovlašćenog sudskog prevodica za hrvatski jezik sa overom na hrvatski i sa hrvatskog na srpski jezik (obostrano)
** prevodi ličnih ili korporativnih isprava, javnih isprava i ostale dokumentacije (lične karte, pasoši, izvodi iz matičnih knjiga, uverenja, izvodi iz trgovačkih registara, registara nadležnih sudova, agencija, dokumentacija u privrednom poslovanju, isprave za ostvarivanje penzijsko - invalidskog osiguranja, izvodi iz zemljišnih knjiga, katastra nepokretnosti, tenderske dokumentacije, ostali pravni dokumenti, rešenja upravnih organa, sudske presude, ugovori i sl.)
** administrativno tehničke usluge sa zastupanjem u pribavljanju izvoda iz matične knjige rođenih, venčanih, umrlih, državljana na teritoriji Republike Hrvatske i Republike Srbije, sa uslugama Apostilla (međunarodne overe),
** daktilo usluge i overe prepisa isprava ili kopija isprava u Republici Srbiji,
** ostale usluge po zahtevu klijenta (ostavine, regulisanje prava na nepokretnostima, prava iz penzijsko invalidskog osiguranja u Hrvatskoj i Srbiji, naknade štete iz saobraćajnih udesa itd.)


Beograd
Bulevar Mihaila Pupina 10D/106
011/311-0159
063/773-0054

Zrenjanin
Željko M. Jagrović,
Sudski prevodilac za hrvatski jezik
063/773-0054

Subotica
063/773-0054

Niš
063/773-0054

E-mail: office@sudskiprevodilac.in.rs

Foto