Zatvori
SUDSKI PREVODILAC I TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK Prevodioci, sudski tumači Beograd translate.Član 10 godina

SUDSKI PREVODILAC I TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK

Prevodioci, sudski tumači Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 16, 65,, 71, 72, 75, 77, 78, 83

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Dostava Parking

Ovlašćeni prevodilac hrvatskog na srpski i ovlašćeni sudski tumač i sudski prevodilac za hrvatski jezik iz Zrenjanina

- Prevod sa srpskog na hrvatski, overeni prevod na hrvatski jezik. Prevode vršimo obostrano sa srpskog na hrvatski i hrvatskog na srpski jezik.

Prevođenje dokumenata sa overom sudskog tumača i ovlašćenog prevodica.
Vršimo usluge zastupanja u pribavljanju dokumentacije kao što su izvodi iz matičnih knjiga i ostalih ličnih dokumenata na teritoriji Republike Srbije i Republike Hrvatske, sa uslugama Apostilla (međunarodne overe). Naše usluge možete dobiti u Zrenjaninu, Beogradu, Subotici i Nišu kao i putem elektronske pošte u celom svetu...

Usluge
** prevodi ovlašćenog sudskog prevodica za hrvatski jezik sa overom na hrvatski i sa hrvatskog na srpski jezik (obostrano)
** prevodi ličnih ili korporativnih isprava, javnih isprava i ostale dokumentacije (lične karte, pasoši, izvodi iz matičnih knjiga, uverenja, izvodi iz trgovačkih registara, registara nadležnih sudova, agencija, dokumentacija u privrednom poslovanju, isprave za ostvarivanje penzijsko - invalidskog osiguranja, izvodi iz zemljišnih knjiga, katastra nepokretnosti, tenderske dokumentacije, ostali pravni dokumenti, rešenja upravnih organa, sudske presude, ugovori i sl.)
** administrativno tehničke usluge sa zastupanjem u pribavljanju izvoda iz matične knjige rođenih, venčanih, umrlih, državljana na teritoriji Republike Hrvatske i Republike Srbije, sa uslugama Apostilla (međunarodne overe),
** daktilo usluge i overe prepisa isprava ili kopija isprava u Republici Srbiji,
** ostale usluge po zahtevu klijenta (ostavine, regulisanje prava na nepokretnostima, prava iz penzijsko invalidskog osiguranja u Hrvatskoj i Srbiji, naknade štete iz saobraćajnih udesa itd.)

Beograd Bulevar Mihaila Pupina 10D/106 011/311-0159 063/773-0054 Zrenjanin Željko M. Jagrović,
Sudski prevodilac za hrvatski jezik 063/773-0054 Subotica 063/773-0054 Niš 063/773-0054
E-mail: office@sudskiprevodilac.in.rs

Foto