Zatvori
DEČIJA IGRAONICA LEUT Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd

DEČIJA IGRAONICA LEUT

Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 16:00 - 21:00
Utorak 16:00 - 21:00
Sreda 16:00 - 21:00
Četvrtak 16:00 - 21:00
Petak 16:00 - 21:00
Subota 11:00 - 21:00
Nedelja 11:00 - 21:00

GSP

  • Autobus: 83, E1
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Igraonica Leut nalazi se u lepom i mirnom delu Vračara na adresi Timočka 10. Naš jedrenjak Leut može da preplovi sve zemlje sveta uz malo društva, dobre volje i naravno mašte.

Naš ribarski brod prostire se na dve palube i ukupno 145m2. Svakoga dana bacamo mreže koje pecaju radost, sreću, zabavu, nova znanja i naravno najvažnije - drugare i poznanstva. Kod nas je presudan timski rad za srećno veslanje i sve ostalo. Leut prima 30-toro dečijih putnika uzrasta do 9 godina i još toliko odraslih u njihovoj pratnji koji mogu da dočekuju i ispraćaju svoje mališane u sopstvenom odeljku koji ima deo za pušače i nepušače i sjajnu kaficu.

Naš cilj je da se kroz razigrane note, obrazovne igrice i „avanturističko okruženje“ deca ohrabruju na upoznavanje sa različitim običajima i pogledima na svet, usvajaju  otvoreni i tolerantni duh, i uče da prihvataju i razumeju različitosti.

U moderno doba u kome vladaju moderne tehnologije, pametni telefoni i televizori i sve je dostupno odmah i jednim klikom, gasimo uređaje a palimo varnicu socijalizacije i pravilnog rasta i razvoja, gde je roditeljstvo jedan vid umetnosti, a sva naša deca posebna umetnička dela. Jer, inteligencija nije samo stvar genetskog potencijala, već zavisi i od „vežbanja“ mladih glavica. Ključno je da deca nauče kako da misle, ne šta da misle – ova izreka Margarete Mid, kulturnog antropologa je putokaz nama u Leutu. Trudimo se svim silama da kroz igru i zabavu, deca treniraju svoje vijuge i maštu.

„Brodovi su isti, kao i ljudi...“ - pevao je čuveni dalmatinski pesnik i kantautor Toma Bebić u svojoj pesmi Leute moj. I kod nas su sva deca podjednako razdragana, razigrana, bezbrižna, sa osmesima od uva do uva...

Igra je, zapravo, rad detinjstva!

Dečije igre nisu samo igre, nego ih treba smatrati ozbiljnom dečjom delatnošću – još u 16. veku postalo je jasno francuskom misliocu i moralisti Mišelu de Montenju. Smatrajte da dolazak u Leut nije samo puka potrošnja vremena i energije, već način da se deca razvijaju, budu kreativna, stiču znanje i umenje…

A zamislite kako će divno naša deca da rade na proputovanjima. Mogu da se „zaposle“ u mini kuhinji, u frizerskom salonu za devojčice ili majstorskoj radionici za dečake, da budu vodiči u lavirintima, da sastavljaju kvizove i da se u istima takmiče... Ukoliko je potrebna „stručna pomoć“ ili mentor tu je naše ljubazno, kreativno, predusretljivo i profesionalno osoblje.

Kada se umore, mogu da predahnu u posebnom delu uz Soni plejstejšn sa velikim izborom igrica ili uz neki dobar crtani film.

Tretiramo decu kao male ljude, ali nam je najvažnije da jednog dana kad budu imali dovoljan broj godina u duši ostanu deca. Željna igre i zabave. Da bi se to desilo bilo bi divno da nam dozvolite da za naše mališane organizujemo rođendane kojih će se uvek rado sećati. U ponudi imamo čak i posebno osmišljen ketering kako bi bila srećna sva čula.

I jedan mnogooooo važna napomena - mi nismo obična igraonica. Mi smo mesto gde se deca upoznaju, gde stiču prijatelje kroz ceo život. Naša pobeda će biti kad jednog dana neko izjavi: A, mi smo prijatelji još iz Leuta.


Informacije o cenovniku, terminima i all inclusive ponudama možete pogledati OVDE

Igraonica ima sopstvenu ketering službu za eksterne i interne potrebe. 

Foto


Vrste plaćanja

Kartice