BEOLIDO EVENT CENTAR

Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd

Adresa: Kej oslobođenja 11, 11080 Zemun, Beograd
Beograd Telefon: 011/219-32-43, 063/444-443, 069/1090-910
E-mail: info@beolido.rs
Sajt: www.beolido.rs

4.5/ 5stars

Nesvakidašnji spoj prirodne lepote Dunava i Velikog ratnog ostrva idealno je mesto da proslavite jedan od vaših najvažnijih i najposebnijih dana u životu. Nalazimo se u Beogradu na svega 3km od centra grada na najlepšem delu Zemunskog keja i Dunava preko puta poznatog zemunskog kupališta i plaže Lido. Mi stvaramo uspomene!

Naša specijalnost jeste organizacija venčanja i po veoma pristupačnim cenama nudimo kompletnu organizaciju i pomoć oko Vašeg posebnog dana. Ukoliko želite da dođete na vaše venčanje sa gliserom, da se venčate u prirodnom ambijentu na sredini Dunava na otvorenom, da vaši gosti i vi uživate u predivnom i toplom ambijentu naših svečanih sala sa aranžmanima od prirodnog cveća, da imate savršeno posluženje, neograničenu konzumaciju hrane i piće tokom celog trajanja proslave – da, to možete ostvariti u Beolido Event Centru i to vam možemo garantovati!

Cene kompletnog menija se kreću već od 20€ i u cenu vam je, pored neograničene konzumacije hrane i pića, uključena i kompletna dekoracija sale, aranžmani od prirodnog cveća i svećnjaci, profesionalna rasveta (robo mašine, led rasveta) i specijalni efekti (balon mašina, dim mašina), soba za mladence, terase sa baldahinima, osoblje za prijem gostiju, gostovanje trubača, usluge profesionalnog fotografa, šampanjac, vođenje protokola i wedding plana i još mnogo toga.

Posebne pogodnosti vam nudimo za proslave sa većim brojem gostiju, u vreme crkvenog posta, i svim danima u sledećim mesecima (Januar, Februar, Mart, Novembar, Decembar) Vam dajemo dodatnih 10% popusta!

SPECIJALNA AKCIJA: 20% POPUSTA ZA SVADBE RADNIM DANIMA! CENE VEĆ OD 16€! I TO NIJE SVE, DOBIJATE I 20% POPUSTA NA FOTOGRAFSKE USLUGE!

Mi smo tu zbog Vas!

Na raspolaganje Vam stavljamo dve potpuno renovirane svečane sale:

• Sala Beolido: kapaciteta 100 – 250 mesta (koktel do 450 mesta)
• Sala Lido: kapaciteta 50 – 160 mesta (koktel do 250 mesta)

Za vašu proslavu Vam možemo ponuditi i sledeće usluge: muzički bend, suvi led, vatromet, gliser, koktel majstora, dekoracija balonima, zakup limuzina i oldtajmera i slično. 

Pozivamo Vas da nas posetite i da se uverite zašto su mnogi mladenci odabrali baš nas za organizaciju njihovog jednog od najvažnijih dana u životu!

Posetite i našu facebook stranicu 
www.facebook.com/beolido
www.beolido.rs

https://www.youtube.com/watch?v=XGRHAEOso68