Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 22℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 22℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd

Približava Vam se rođendan ili neki drugi bitan datum u Vašem životu, a broj osoba koje treba da dođu nikako nije proporcionalan kvadraturi Vašeg stana?! Najbolje bi bilo kada biste sa Vašim pićem i grickalicama upali u neki kafić, zaseli i uživali? Naravno da tako nešto ne možete uraditi, ali možete na ovoj strani portala 011info.com pronaći prostor za žurku tj proslavu. Ovde se prezentuju lokali i prostori koji se isključivo bave izdavanjem prostora za različite proslave i žurke. Pogledajte prezentacije, fotografije lokala, saznajte cene iznajmljivanja prostora sa Vašim ili njihovim pićem i hranom.

FAQ

Mogu li da pored prostora angažujem i celokupnu organizaciju proslave?

Mnogi objekti koji nude iznajmljivanje prostora za proslave takođe nude i specijalizuju se upravo za ovu uslugu i nude razne pakete za organizaciju proslava svojim klijentima.

Da li mogu da donesem svoje piće ili hranu u prostor iznajmljen za proslave?

Raspitajte se kod vlasnika prostora tj. organizera proslave da li je dozvoljena samo hrana i piće samo iz njihove ili vaše ponude ili je moguća kombinacija i jedne i druge. Vredi dogovoriti se unapred o svemu jer nesporazumi mogu dovesto do problema prilikom plaćanja.

Koliko dugo može da traje moja proslava?

U najvećem broju slučajeva to zavisi od dogovora između vlasnika prostora i klijenta. Iako određeni objekti koji izdaju prostor za proslave ograničavaju trajanje proslava na do četiri sata, postoje mnogi koji će vam ponuditi prostor na koliko god dugo to želite pod dogovorenim uslovima plaćanja.

Da li prostori za proslave obezbeđuju pribor za jelo gostima?

Objekti koji nude prostor za proslave obično se adaptiraju željama klijenta, osobito ako su u pitanju postojeći ugostiteljski objekti koji organizuju proslave i koji pored pribora za jelo mogu ponuditi hranu, piće i kompletnu organizaciju. Najbolje je raspitati se pri dogovoru.

Šta je to proslava zatvorenog ili otvorenog tipa?

Kada organizujete proslavu u nekom ugostiteljskom objektu, ona može biti zatvorenog tipa gde objekat tokom proslave ne prima goste van vaše liste zvanica, ili otvorenog tipa gde se vaša proslava odvija naporedo sa regularnim usluživanjem drugih gostiju.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere