Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KAFANA BAJK

KAFANA BAJK

Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 01:00
Utorak 08:00 - 01:00
Sreda 08:00 - 01:00
Četvrtak 08:00 - 01:00
Petak 08:00 - 03:00
Subota 08:00 - 03:00
Nedelja 08:00 - 03:00

GSP

  • Autobus: 46, 55, E5, Ada4, 79
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Svake večeri od 20-01h muzika uživo, petkom i subotom od 20-03h!

Organizacija svih vrsta veselja.

KAFANA „BAJK“ - KAFANA SA DUŠOM

Ljubazno osoblje će Vam pružiti gostoprimstvo, domaćinsku uslugu, predivnu atmosferu, bogatu ponudu menija tako da ćete uživati u svako doba dana i noći, zavolite već pri prvoj poseti i uvek se vraćati, jer je nešto novo i izuzetno u gradu i Srbiji (kafana je spoj etno narodne Srbije-bajkera-rokera i muzike - rok, narodna, zabavna, strana, domaća što zavisi od želja gostiju i društva).

Idealno mesto za razonodu uz jutarnju srpsku kafu sa ratlukom i odličnu domaću rakiju u čokanjima ili večernji izlazak i provod, kao i mesto za zabavu uz pikado, stoni fudbal, domine, šah, karte, neljuti se čoveče, jamb itd.

Kafana Bajk se nalazi na Zvezdari, Bulevar kralja Aleksandra br. 358, kod Cvetkove pijace, sa ulazom i izlazom na dve ulice Bulevar kralja Aleksandra i Živka Davidovića. Obezbeđen je besplatan parking za 15 automobila i 100 motocikla na parkingu kafane, a javno parkiralište-garaža je 30 metara od kafane (1 sat je 50 din). Okretnica kod Cvetkove pijace je udaljena 100 m. tako da non-stop imate gradski prevoz u svim pravcima i taksi stanicu.

Radno vreme je 07-01 čas (po potrebi i 24 časa), a vrata naše kafane otvorena su svakog dana samo za Vas, u prijatnom ambijentu i atmosferi nudimo Vam nezaboravan provod po veoma povoljnim i pristupačnim cenama, a svaki dan i veče su dugačiji kod nas sa raznom tematikom i iznenađenjima. Rok veče petkom, a subotom narodnjaci uz uživo muziku, a uskoro uživo muzika svake večeri tako što će biti jedno veče rok drugo narodnjaci.

Prelepa, prostrana i tiha bašta je oaza mira koja je okružena parkom i tujama i idealna je lokacija za odmor, piće, jelo i druženje gde možete provesti svoje intimne, romantične i vesele trenutke sa dragim osobama koje ćete pamtiti i pružiti osećaj iako ste u gradskoj buci i gužvi kao da se nalazite u prirodi negde van Beograda, sa pogledom na park i luna park za decu, tako da dok sedite i pijuckate piće ili ručate možete gledati Vašu decu kako se igraju u parku. 

Nudimo Vam raznovrstan izbor svih vrsta jela, predjela-meze, specijaliteta sa roštilja, pomfrit, girice, krilca, palačinke, sendviče i drugih obroka, ali i jela po Vašoj želji kao svih vrsta pića, koktela, toplih i hladnih napitaka. Hranu pripremamo odmah nakon porudžbine, jer je sveža i nabavlja se svakog dana, a osim šalterske prodaje i odmah za poneti možete jesti po istoj ceni serviranu u restoranu kafane, a dostavljamo hranu u vrednosti preko 800 dinara. Pečenje sa ražnja se naručuje jedan dan pre uz depozit.

Kapacitet kafane je od 60 do 150 gostiju sa baštom, a osim standarnih usluga pogodna je za organizaciju i iznajmljivanje raznih vrsta proslava, prezentacija, koktela, svadbi, rođendana, krštenja, ručkova, svečanosti, žurki, sa našim osobljem uz povoljne cene i uz dogovor sa Vama (prostor-iznajmljivanje, piće, hrana, dezert, muzika, animatori, vatromet itd.). Ako pravite manju zabavu biće rezervisan „VIP“ deo u posebnom delu kafane ili bašte, a mesta za rezervaciju su separe, stolovi i barski stolovi.. 

Napravili smo spoj kafane, kafića, restorana, bara, noćnog kluba i bajkerskog kluba tako da na jednom mestu imate sve i za svačiji ukus i za svakog ko voli dobro druženje uz domaćinsku atmosferu i odličnu uslugu uz mnoga gratis iznenađenja i duh bajkerskog gostoprimstva i hrane. Osmislili smo ideju bajkerske kafane da se kroz druženje sa bajkerima osećate prijatno i sigurno i imate priliku da upoznate bajkersko bratsvo i da na jednom mestu vidite i fotografišete se sa prelepim motociklima, a po želji i provozate se sa vlasnicima moćnih mašina, razmenite iskustva i doživljaje i dobijete savet ako želite da postanete motociklista i bajker. Osim redovnih gostiju i komšija dolaze svi motoristi i bajkeri nezavisno kom moto klubu pripadaju i naciji i oni koji nisu u klubovima da vratimo staro druženje gde nije bitno koji si klub već da voziš motocikl i voliš moto priču uz druženje i bajkerska jela, roštilj i obavezan kotlić. 

Ne propustite da posetite našu kafanu i tako se odmorite od gradske buke uz ukusna jela i pića ili ako ste željnih dobrog provoda da se provedete uz nezaboravnu atmosferu, koja je ovde redovna. Dođite i uverite se sami ili još bolje sa društvom, a za dobro raspoloženje je potrebno dobro društvo, muzika i naravno naša kafana, a mi smo se potrudili da to i budemo.

Očekujemo Vas sa osmehom, a sigurni smo da ćete tako i otići od nas ili ako uđete neraspoložni iz naše kafane ćete sigurno izaći raspoloženi i veseli.

Posetite naše stranice:

   

 

Foto

KAFANA BAJK Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd
KAFANA BAJK Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd
KAFANA BAJK Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd