AVANTURA PARK

Rekreacioni centri Beograd

Adresa: Ada Ciganlija bb (kod bandži džampa), Ada Ciganlija
Beograd Telefon: 064/8210-218
E-mail: info@avanturapark.com
Sajt: www.avanturapark.com

4.5/ 5stars

Avantura park

Ukoliko žudite za avanturom, svoju dozu uzbuđenja možete pronaći na beogradskom ostrvu Ada Ciganlija. U ovom mirnom okruženju gde preovlađuje priroda, nadomak centra grada, a opet daleko od gradske gužve, nalazi se Avantura park, za sada jedini zabavni park ove vrste u Srbiji. Ovde se, na uzbudljiv i zabavan način može provesti rekreativan dan pod krošnjama drveća. Moguće su pojedinačne i grupne posete, takmičenja, proslave, promocije i tim bilding.

Avantura park je poligon gde se odigravaju zabava i rekreacija za sve uzraste i kategorije. Izazov za posetioce predstavljaju razne platforme, viseći mostovi, gelenderi, grede i razne druge prepreke na drveću. Trenutno postoji 19 prepreka, a u planu je postavljanje novih. Za prelazak je potrebno oko 45 minuta, a posetioci su osigurani profesionalnom opremom.

U okviru zabavnih igara (fun games), Avantura park je osmislio sledeće interesantne sadržaje: igre memorije, orijentacije, brzine, snage, ravnoteže, iznenađenja itd 

Potraga za blagom se zasniva na snalaženju u prostoru kroz traženje odgovarajućih predmeta na osnovu asocijacija.

Gađanje u metu srednjevekovnim lukom i strelama ili iz paintball puške su aktivnosti koje su mobilne, pa se poligon može postaviti bilo gde. Pored toga, Avantura park se bavi i postavkom poligona za zipline.

Akvarijum za ronjenje je, takođe, jedini ovakav sadržaj u zemlji i kao takav predstavlja originalan prostor za razne vrste proslava ili brendiranje. Posetioci ovde mogu da naprave svoj prvi zaron ili da pohađaju ronilački kurs, a da ih pritom gledaju i fotografišu prijatelji jer se unutrašnjost akvarijuma se može videti sa šetališta.

U okviru Avantura parka je i CAMP NO COMP, najkvalitetniji letnji kamp u regionu, za decu od 9 do 12 godina, koji postoji od 2013. godine. Osnovni cilj kampa je da smanji kod dece kompjutersku i druge tehnološke zavisnosti i razvija ljubav prema boravku i aktivnostima u prirodi. U kampu su mešovite grupe dece iz Srbije i dijaspore. Deca borave u kampu 7 dana, spavaju u šatorima, imaju 4 obroka dnevno i kompletan program aktivnosti od 7 do 22h svakog dana.

Prirodno okruženje, kojim Ada Ciganlija raspolaže, i jedinstvena rekreacija, kojoj doprinose prepreke na drveću, predstavljaju efikasno sredstvo za uklanjanje stresa. Avantura park je savršeno mesto za relaksiranje uma i tela, beg od gradske gužve i punjenje baterija pred suočavanje sa novim izazovima. U Avantura parku sebe će pronaći avanturisti, porodice, prijatelji, sportisti, rekreativci, oni koji žele da se napune pozitivnom energijom i svi oni koji vole da su tamo gde su druženje, zabava i rekreacija.

Informacije i kontakt:

064/8210-218
avanturapark.com
info@avanturapark.com
facebook: Avantura park
Ada Ciganlija, Avala, BIGZ