Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AGENCIJA CICIMICI RENT A CAR

AGENCIJA CICIMICI RENT A CAR

Rent a car Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 17, 67, 68, EKO1

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Cena 80.00 EUR


Cicimici rent-a-car već 15 godina Vam pouzdano i profesionalno pruža lični servis u oblasti rentiranja ekonomičnih, porodicnih ili luksuznih automobila

Poštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila. Vozilo koje Vi izaberete možete iznajmiti na našoj adresi ili na adresi hotela u kome ste odseli, kao i na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, autobuskoj ili železničkoj stanici, u vreme koje Vama najviše odgovara bez ekstra naplate.

Verujemo da profesionalnim odnosom i izborom modela automobila i cena najma možemo postati i Vaš rent-a-car partner.

Iskoristite mogućnost besplatnog iznajmljivanja dodatne opreme uz sve povoljnosti koje Vam Cicimici rent - a - car pruža. Da bi Vaše putovanje i Vaša vožnja bili još potpuniji, Cicimici rent-a-car Vam nudi iznajmljivanje GPS uređaja, WiFi router-a ili Bebi stolice bez dodatne naplate.

BEBI STOLICE

Dostupne u veličini za uzrast dece do 2 godine i od 2 do 12 godina. Iznajmljivanjem stolice za bebe učinićete vožnju još prijatnijom i sigurnijom za vas i za vaše dete. Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

GPS

Dovoljno je da izaberete željenu destinaciju i GPS Navigacija će Vas odvesti do željenog cilja. Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

WIFI RUTER

Ukoliko iznajmite vozilo u CiciMici rent a car agenciji, potpuno besplatno dobijate WIFI ruter za pristup internetu u rent a car vozilu. Naši Wi-Fi ruteri omogućavaju konektovanje svih poznatih uredjaja koje koriste internet: laptop računara,  mobilnih telefona, tablet uredjaja, iPod-a, navigacije i drugih. Uživajte u neograničenom pristupu internetu u našim vozilima.

BESPLATNA ZIMSKA OPREMA

Kompletna zimska oprema je potpuno besplatna za sva vozila iznajmljena u našoj agenciji

Otvoreni za saradnju i Vaše posebne želje pozivamo Vas da nas kontaktirate, kako bi za Vas pronašli najoptimalnije rešenje.

Srećno!
Vaš Cicimici rent-a-car

Foto

AGENCIJA CICIMICI RENT A CAR Rent a car Beograd
AGENCIJA CICIMICI RENT A CAR Rent a car Beograd
AGENCIJA CICIMICI RENT A CAR Rent a car Beograd

Vrste plaćanja

Kartice