AGENCIJA CICIMICI RENT A CAR

Rent a car Beograd

Adresa: Antifašističke borbe 17, lokal 12, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3122-484, 064/700-23-23, 064/127-13-13
E-mail: office@cicimici.rs
Sajt: www.cicimici.rs

4/ 5stars

Porodična firma Cicimici rent-a-car, je nova i dovoljno mala da Vam pruži lični servis, a ipak  dovoljno velika da osetite profesionalizam i pouzdanost.

Pružamo Rent a car usluge ekonomicnim gradskim automobilima, kao i  usluge transfera luksuznim putničkim automobilima u zemlji  i inostranstvu. Poštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila, dovozeći i preuzimajući vozilo  na bilo kojoj adresi u Beogradu, tj. vozilo koje Vi izaberete sačekaće Vas na mestu i u vreme koje Vama najviše odgovara, bez ekstra naplate. Ukoliko ste upravo doputovali iz druge države, ili ste po prvi put u našoj zemlji, izabrano vozilo Vas čeka na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Više informacija o našoj kompaniji i uslugama možete dobiti putem našeg sajta www.cicimici.rs.

Uvek smo otvoreni za saradnju i učinićemo sve da izadjemo u susret željama naših klijenata.  Nadamo se da svojom profesionalnošću, trudom i pristupačnim cenama možemo postati vaš Rent a car partner.

BESPLATNA DODATNA OPREMA

Ukoliko iznajmite automobil u CiciMici agenciji, GPS navigaciju i bebi stolice dobijate potpuno besplatno. Uz rentirani automobil besplatno dobijate i lance za sneg.

DUGOROČNI NAJMOVI

Ovo je usluga koju pružamo svim klijentima koji žele višemesecni najam naših vozila, a dostupna je tokom cele godine i odnosi se na sve kategorije vozila. Za sve višemesečne najmove odobravamo specijalne popuste u zavisnosti od dužine najma. Za ovu uslugu važe opšti uslovi najma. Molimo Vas kontaktirajte nas i informišite se o ceni višemesečnih najamova.

TRANSFERI

Usluge transfera (rentiranje vozila sa vozačem) vršimo luksuznim  putničkim automobilima u zemlji i inostranstvu. Sva vozila su komforna, klimatizovana i u skladu sa evropskim standardima bezbednosti. Svi vozači su provereni profesionalci sa poznavanjem engleskog jezika.