Zatvori
CITYCAR RENT A CAR Rent a car Beograd

CITYCAR RENT A CAR

Rent a car Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 22:00
Utorak 08:00 - 22:00
Sreda 08:00 - 22:00
Četvrtak 08:00 - 22:00
Petak 08:00 - 22:00
Subota 08:00 - 22:00
Nedelja 08:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 95, E1, E6, 68, Eko1
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Agencija za iznajmljivanje vozila Citycar svojim klijentima nudi veliki izbor vozila najnovije proizvodnje za udobnu i bezbednu vožnju u gradskim i međugradskim relacijama. Imamo u ponudi svaki tip vozila za svakog vozača, uključujući i automobile sa automatskim ili ručnim menjačima, vozila koja troše benzin ili dizel kao i mnoge druge mogućnosti. U svoju ponudu uvrstili smo isključivo najnovija vozila vrhunskog kvaliteta i proverenih svetskih imena kao što su:

- Volkswagen  
- Škoda
- Ford  
- Opel Vivaro 8+1
- Mercedes Viano 8+1      

Vozila u našoj ponudi dolaze opremljena širokom paletom raznovrsne dodatne opreme za savršeno bezbednu i udobnu vožnju, kao i sopstvenim WiFi internetom. Iznajmljivanje vozila u Citycar agenciji podrazumeva i zeleni karton, kasko osiguranje, neograničenu ili ograničenu kilometražu i osiguranje putnika. Naši klijenti takođe mogu od nas iznajmiti i GPS navigaciju i sedište za decu.

Da biste postali naš klijent, potrebno je da najmanje tri godine posedujete važeću vozačku dozvolu koju dajete na uvid, ličnu kartu i pasoš, kao i da budete stariji od 21 godine. iznajmljivanje automobila se isplaćuje prilikom preuzimanja, isključivo kreditnom karticom.

Preuzimanje iznajmljenih vozila vrši se i našoj poslovnici u Sava Centru u Beogradu, ali po dogovoru možemo i dostaviti ili vratiti iznajmljeno vozilo sa aerodroma Nikola Tesla ili bilo koje druge destinacije. Za iznajmljivanje vozila neophodan je depozit koji se polaže putem kreditne kartice i može iznositi 300-1500eur zavisno od dužine perioda iznajmljivanja kao i vrste vozila.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje u svakom trenutku spremno je da izađe u susret potrebama svih naših klijenata i pruži im kompletnu i kvalitetnu uslugu uz najviši nivo udobnosti i bezbednosti a uz najmanju moguću potrošnju goriva. Ako ste ljubitelj dobre vožnje, posetite Citycar rent-a-car.

www.citycar.rs

Besplatan poziv 0800 200 500

Citycar rent a car d.o.o.

Head Office - Beograd, ul. Milentija Popovića 9, Sava Centar 


Vrste plaćanja

Kartice