ENSO

Restorani Beograd

Adresa: Mitropolita Petra 8, Palilula
Beograd Telefon: 063/594-924

4.5/ 5stars

RESTORAN ENSO PREDSTAVIO NOVU BAŠTU I LETNJI MENI 

Enso restoran je predstavio i svoje letnje izdanje, predivnu i zelenilom okupanu baštu na adresi Mitropolita Petra 8, koja će sigurno postati jedna od omiljenih oaza ljubitelja fine kuhinje. Leto se, međutim, nije ušunjalo samo u enterijer restorana, već i u novi meni, koji je inspirisan lakoćom ovog godišnjeg doba. Meni je sastavljen od laganih i aromatičnih jela, letnjih boja, ukusa, mirisa i sezonskih namirnica.

Restoran Enso je, u proteklih šest meseci od otvaranja, zauzeo bitno mestro na gastronomskoj mapi Beograda. Naša glavna želja i težnja je da postanemo omiljen restoran ljubitelja fine kuhinje, koji će se iznova vraćati kako bi uživali u kulinarskim inovacijama i specijalitetima našeg mladog tima. Ovi vrhunski majstori kuhinje, kreirali su jela izvanrednog ukusa, koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Meni restorana nudi raznovrstan izbor internacionalnih jela, interpretirana kroz prizmu francuske moderne kuhinje.

 

Trudimo se da negujemo kulturu hrane i pripremamo je s ljubavlju, što gosti mogu osetiti u svakom zalogaju. Prijatan enterijer, ušuškana, magična bašta i nasmejani konobari dodatno krase ovo mesto i mame goste da uživaju u svim čarima koje restoran Enso pruža

Restoranska ponuda Beograda obogaćena je novim restoranom fine kuhinje, Enso, koji se otvorio na adresi Mitropolita Petra 8. Ljubitelji umetnosti u kulinarstvu, moći će da uživaju u najfinijim specijalitetima u gradu i opuste se u predivnom enterijeru restorana uz specijalnu selekciju vina, svakim danom osim nedelje.

Koncept Enso restorana je proizašao iz njegovog imena, sa njim se dopunjuje i predstavlja svojevrsnu celinu.
ENSO, predstavlja jednim potezom, rukom nacrtan krug i označava trenutak kada je um slobodan i dozvoljava telu da nesputano stvara. On simbolizuje apsolutnu harmoniju, snagu, minimalizam u izrazu i eleganciju.

Vođeni ovim pojmom, osmislili smo koncept Enso restorana koji spaja sve gore navedene karakteristike, kako u izboru menija koji će predstavljati svojevrsnu fuziju istoka, zapadne evrope i tradicionalne srpske kuhinje, tako i u pripremanju i serviranju hrane i dizajnu enterijera. Filozofija restorana počiva na kreativnosti i harmoniji ukusa i vizuelnog doživljaja hrane, sa posebnom posvećenosti svakom detalju.

Radno vreme:
utorak - nedelja: 13-01h
Ponedeljkom restoran ne radi.