Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GREEN MILL FAMILY

GREEN MILL FAMILY

Restorani Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Sreda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 22:00
Nedelja 09:00 - 22:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Green mill Family nalazi se u najatraktivnijem delu Ade Ciganlije.

Nećete lako zamisliti neko jelo koje nemamo na meniju. Naši profesionalni i iskusni kuvari će za Vas uz najviše standarde kvaliteta pripremati đakonije ispod sača, slane i slatke delikatese, domaću i stranu kuhinju i sve što poželite. Vikendom možete da uživate u našem Green Mill Family specijalitetu - jaretini ispod sača.

Ako želite da organizujete proslavu poput žurke, venčanja, rođendana za Vaše najmlađe, krštenja ili nekog poslovnog okupljanja, biće nam drago da Vam budemo domaćini!
U restoranu Green mill family uvek mislimo na naše mališane. Zato u okviru našeg kompleksa postoji prostrano i lepo uređeno igralište za decu koje ima kućice, penjalice, tobogane i razna druga iznenađenja za Vašu dečicu.

Kako mi to radimo pogledajte OVDE i OVDE

Dođite i uživajte u našim udobnim ležaljkama pod suncobranima, sunčanju, kupanju i naravno slatkim i slanim delikatesima, kupovima, voćnim napitcima i još mnogo toga. Leto u gradu može da bude sjajno!

Nalazimo se na makiškoj strani Savskog jezera, u gotovo netaknutoj prirodi i na samo četiri km udaljenosti od strogog centra grada. Posetite nas i videćete koliko smo blizu a opet tako daleko od gradske buke i gužve.

Dobrodošli!

Foto

GREEN MILL FAMILY Restorani Beograd
GREEN MILL FAMILY Restorani Beograd
GREEN MILL FAMILY Restorani Beograd

Vrste plaćanja

Kartice