HACIENDA MAKONDO

Restorani Beograd

Adresa: Ada Ciganlija, Makiška strana, lokal 4, Čukarica
Beograd Telefon: 060/0305-405
E-mail: aleksandar_djuric@hotmail.com

4.5/ 5stars

Na samoj obali Makiške strane Ade Ciganlije, četvrti po redu nalazi se caffe MAKONDO, prepoznatljiv po svojoj upečatljivo narandžastoj boji. Ova hacijenda koja odiše duhom Kube, spremno je dočekala letnju sezonu. Naziv potiče od grada koji je u svojoj knjizi "Sto godina samoće" opisao Gabrijel Garsija Markes. U samom lokalu nalazi se i veliki broj raznovrsnih suvenira, koje su vlasnici - zaljubljenici u putovanja, donosili sa egzotičnih destinacija.

U ponudi se nalaze mnogobrojna osvežavajuća pića (limunade, ledeni čajevi, alkoholni i bezalkoholni kokteli...), kao i sladoled, salate, sendviči, gastro-specijaliteti... a uskoro na meniju i jela južnoameričke kuhinje.

U sklopu objekta nalazi se plažni deo, otvoreni deo, kao i zatvoreni deo kapaciteta za 120 gostiju. Omogućeno je iznajmljivanje prostora za privatne žurke, rođendane i ostale proslave. Takođe posedujemo i prostrano igralište za decu kako bi, dok uživate u kafi ili prelistavate dnevne novine, Vaši mališani mogli da uživaju sa Vama.

Posetite nas, ponesite dobro raspoloženje, uživajte u suncu i prirodi, za sve ostalo pobrinućemo se mi.

Dobrodošli!