KALEMEGDANSKA TERASA

Restorani Beograd

Adresa: Mali Kalemegdan bb, Beograd, Srbija
Beograd Telefon: 011/328-27-27, 011/ 328-30-11
Sajt: www.kalemegdanskaterasa.com

4.5/ 5stars

Kalemegdanska terasa
Restoran nacionalne i internacionalne kuhinje

Kalemegdanska terasa je restoran sa tradicijom i oaza hedonizma koja se nalazi u istorijskom srcu Beograda u sklopu istoimene tvrđave. Savršen spoj modernog i tradicionalnog iskustva u kome uživaju sva čula. Za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje koji je na osnovu svog bogatog iskustva kreirao jedinstven meni.

Iz restorana se pruža spektakularan pogled na grad i reku, a zalazak sunca na Kalemegdanskoj terasi ima posebnu boju.
Odlična usluga nacionalne i internacionalne kuhinje, prijatna atmosfera u gotovo idiličnom ambijentu samo su deo rama u koji ćete staviti uspomene sa ovog čarobnog i posebnog mesta.

Restoran je jedan od najtraženijih ne samo zbog romantičnog ambijenta, već i zbog kvaliteta usluge i dobre organizacije venčanja, proslava kompanija kao i raznih promocija domaćih vinarija uz fantastične koncerte cenjenih umetnika.

Inače, ponosni smo na umeće našeg šefa kuhinje, g-dina Danijela Stevanovića, koji je doneo u deo internacionalnog meni-ja duh i ukus francuske kuhinje, radeći u Parizu dugi niz godina.

Ono po čemu se takođe izdvajamo je ponuda kada su jela od divljači u pitanju i originalne poslastice.

Radno vreme: od 12 h do 01 h svaki dan.

Najljubaznije Vas molimo da nas pozovete na 011/328-27-27 ili 011/328-30-11 kako bi bili sigurni da ste rezervisali Vaše mesto sa jedinstvenim pogledom na Dunav.

Vama na usluzi,

Prijatnost za pamćenje Vam želi tim restorana Kalemegdanska terasa!