Zatvori
RESTORAN DOMAĆE KUHINJE - TRPEZA Restorani Beograd translate.Član 5 godina

RESTORAN DOMAĆE KUHINJE - TRPEZA

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 00:00
Utorak 09:00 - 00:00
Sreda 09:00 - 00:00
Četvrtak 09:00 - 00:00
Petak 09:00 - 00:00
Subota 09:00 - 00:00
Nedelja 10:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 310

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Naš restoran "Trpeza" već gotovo 20 godina postoji i posluje sa velikim uspehom. Sa ponosom možemo reći da smo postali simbol Beograda kao i sinonim za kvalitet i dobru uslugu. Veoma rado primamo iskrene pohvale ne samo od zadovoljnih gostiju već čak i od konkurenata koji priznaju da smo jedinstveni.

Preukusni specijaliteti, raspoloženo i profesionalno osoblje i savršena usluga su nam doveli ogroman broj redovnih gostiju koji se svakoga dana povećava i koji su nam pomogli da postanemo najbolji.
U našem prijatnom enterijeru preovladavaju tople boje i stvaraju ugodnu atmosferu. Pronađite nas na adresi Narodnog Fronta 44 u Malom Mokrom Lugu.

Na toj adresi možemo da primimo do 150 gostiju, ali molimo da uvek rezervišete unapred osobito za vreme vikenda. Možemo organizovati sve vrste proslava i događaja od krštenja preko rođendana do svadbi i drugih.
Naravno pored dosadašnjeg uspeha uvek nastavljamo da se usavršavamo i dodajemo nove đakonije u našu raznovrsnu ponudu. U pripremi jela uvek se koriste isključivo sveži i kvalitetni sastojci. Nudimo preukusne specijalitete sa roštilja, ispod sača i mnoge druge ali uvek pripremljene s ljubavlju.

Kao restoran koji posluje dugi niz godina, "Trpeza" naravno drži do sopstvene tradicije koju je izgradila na najboljem kvalitetnom roštilju. Uz sveže namirnice vrhunskog kvaliteta, dobar ukus našeg roštilja i jela ispod sača su garantovani i neprevaziđeni.

Naš zaštitni znak su domaći delikatesi sa roštilja, zatim teletina i jagnjetina ispod sača, riblji specijaliteti ,lignje i još mnogo toga.
Naš šef kuhinje je veliki zaljubljenik u svoj posao i uvek donosi nove ideje za još ukusnije specijalitete sa roštilja. Često je raspoložen i da izađe gostima u susret i ispuni im želje na svoj poseban način.

Tu je naravno i naša vinska karta koja stalno raste kao i naša ponuda pića. Pored proverenog kvaliteta vinarija kao što su Aleksandrović, Кovačević, Radovanović, Tikveš, Rubin, Čoka, tu su i Manastirska vina, zatim vinarije Zvonko Bogdan, Spasić itd. Dakle, vrhunska vina sa naših prostora. Na insistiranje gostiju uvodimo i nova vina u ponudu restorana Trpeza.
Naši redovni gosti dobro poznaju i uviđaju naš trud i ljubav koju ulažemo u svako jelo.

Za razliku od mnogih drugih, mi se radujemo konkurenciji i volimo da održavamo prijateljske odnose. Često smo gosti jedni drugima i pružamo im ogromno uzajamno poštovanje. Konkurencija je jedna od naših motivacija da se uvek usavršavamo i guramo dalje.

Okrenuti smo ka budućnosti, radujemo se novim izazovima i uvek nastojimo da pružimo našim gostima maksimalno dobar ugođaj.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi