GRAND ADA

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Obrenovački put 17, Ada Ciganlija, Čukarica
Beograd Telefon: 063/751-0708, 065/3555-125, 011/3557-337
E-mail: grand_ada@yahoo.com
Sajt: www.grand-ada.com

4.5/ 5stars

Restoran Grand Ada je smešten u najlepšem delu Ade Ciganlije (na Makiškoj strani). Jedna od najlepših sala, pogodna za sve vrste organizovanja poslovnih, svadbenih i rođendanskih ručkova, koktela, prezentacija, proslava godišnjica, firmi, matura... 

Pored klimatizovane sale u sklopu restorana je i prelepa bašta. Kapacitet sale je 450 mesta. Takođe, posedujemo i veliki parking sa preko 300 parking mesta za sve Vaše zvanice sa video nadzorom i obezbeđenjem.

Sala Restorana Grand Ada je opremljena i vrhunskom profesionalnom rasvetom, poseduje video nadzor, plazma televizor i kožne stolice sa belim navlakama i okrugle banket stolove. U sklopu restorana nalazi se i mladenački apartman, kao i jos 7 apartmana za smeštaj gostiju.

Osoblje našeg restorana čine pre svega profesionalni i ljubazni kuvari, konobari i menadžeri koji se brinu o svim detaljima u toku Vaše svečanosti.
Za nas je organizacija svih vrsta proslava pravo zadovoljstvo. Trudimo se da zadovoljimo sve standarde i ispunimo sve Vaše želje.
Bilo da je velika ili mala, Vaša proslava je dobrodošla u Restoran Grand Ada, u vidu kreativnog izazova da se obezbedi maštoviti meni, personalizovana usluga i atmosfera koja slavi Vašu ljubav.

DOBRODOŠLI!!!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST