HOLLYWOOD RESTORANI

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Surčinska 19b, Ledine / Cara Dušana 266, Zemun
Beograd Telefon: 062/250-350, 065/8111-888 // 062/270-370
Sajt: www.hollywoodzemun.rs

4.5/ 5stars

Najekskluzivniji prostor na teritoriji Beograda za proslavu vašeg venčanja ili neke druge

svečanosti.

Hollywood Zemun
adresa: Cara Dušana 266, Zemun
kapacitet: od 100 do 500 osoba

Hollywood Ledine velika
sala
adresa: Surčinska 19b, Ledine
kapacitet: od 250 do 700 osoba

Hollywood Ledine mala
sala
adresa: Surčinska 19b, Ledine
kapacitet: od 100 do 280 osoba

Video:
https://youtu.be/UNDzMCxdQ98 (Hollywood Zemun)
https://www.youtube.com/embed/qNo09-JnBSw (Hollywood Ledine)

* Moderno uređena zdanja naših restorana raspolažu kapacitetom od 100 do 700 mesta za sedenje, zavisno od izbora sale. Po dogovoru sa Vama kompletan prostor restorana se aranžira i pretvara u ambijent koji odgovara Vašim potrebama.

* Same sale za svečanosti restorana „Hollywood Zemun“ i “Hollywood Ledine” poseduje centralni klima uređaj i savremenu profesionalnu LED rasvetu, koja ima više od 1.000.000 boja. U salama se nalazi video nadzor, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okrugli stolovi za naše i Vaše goste. Poštujući dogovor sa Vama organizovaćemo kićenje svečane sale uz rasvetu u boji koju odabrete. Takođe boja
rasvete se može menjati za vreme proslave.

* Posedujemo takođe i luksuzne toalete i prostrane parkinge od 500 mesta sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem. Naš tim čini profesionalno osoblje sastavljemo od kuvara, konobara i menadžera sa dugogodišnjim iskustvom. Njihov cilj je da ispune Vaša očekivanja i Vašu svečanost pretvore u jedinstven doživljaj.

* Nudimo Vam između ostalog i mogućnost angažovanja profesionalnog fotografa i
muzike.

* Svojim sveobuhvatnim trudom i radom trudimo se da podignemo atmosferu i napravimo od Vaše svečanosti dan koji ćete rado pamtiti. Iz naše ponude posebno izdvajamo svetlosne efekte, koji će posebne trenutke poput izlaska svadbene torte učiniti veličanstvenim.

* Najveći deo hrane koju poslužujemo u našem restoranu proizvodimo sami, na osnovu čega možemo da Vam garantujemo za njen kvalitet. Hranu koja se ne potroši na kraju večeri pakujemo, kako bi je mogli poneti kući.