HVALA TI BAKO

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Kalemarska 31g, Voždovac
Beograd Telefon: 064/8411-111, 064/8411-112
E-mail: partyservice@beotel.rs
Sajt: www.hvalatibako.com

4.5/ 5stars

Klub legat – Hvala ti bako

„U životu svakog od nas, svake srećne osobe, postoji jedna baka. Baka Olga, Mina, Rada ... Baka koja nas je bodrila u važnim trenucima, svaki naš nestašluk pravdala pred roditeljima, a uveče uspavljivala blagim glasom i toplim pogledom.

Još uvek osećam miris njene pite od jabuka, ukus soka od zove i čaja od nane. Osećam grebuckanje vunenog šala koji je za mene isplela, a koji sam nosio oko vrata do kasnih prolećnih dana. Zbog svega toga, hvala ti, bako!“

U mirnom delu Beograda, na Voždovcu, nalazi se Klub legat – „Hvala ti bako“. Samo ime Vam nagoveštava da svaki komad nameštaja, živopisne slike, pucketanje vatre u kaminu, zvuci starog gramofona sugerišu na komfor, emociju i nostalgiju.

U ekskluzivnom prostoru, koji može da ugosti 65 zvanica, Vaše važne trenutke kao što su rođendani, godišnjice, venčanja, učinićemo nezaboravnim. U okviru kluba, pored sale za svadbe i druge proslave, nalazi se dečija igraonica, idealan prostor ukoliko želite da najmlađima poklonite veselu rođendansku zabavu. U okviru igraonice je diskoteka, poligon za takmičarske igre, kao i kutak za najmlađe. I dok uživate u ukusnim zalogajima našeg keteringa, sve aktivnosti Vaše dece možete pratiti putem interne televizije.