SALAŠ STREMEN

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Savska bb, Jakovo
Beograd Telefon: 062/500-410
Sajt: www.salasstremen.co.rs

4.5/ 5stars

Na samo dvadsesetak kilometara, od Novog Beograda, u selu Jakovo, svega 1 km od reke Save, osnovali smo salaš Stremen s namerom da ljubiteljima prirode, životinja, rekreacije i domaće kuhinje pružimo nezaboravne trenutke.
Trudili smo se da nadomak grada napravimo prijatan ambijent za odmor, rekreaciju, sport i druženje, uz dobar zalogaj. Posle svakodnevne gradske vreve i užurbanosti brzo i lako stižete do našeg salaša, gde su Vam na raspolaganju brojni sadržaji koji pružaju priliku za uživanje i neponovljiv doživljaj. Restoran, škola jahanja, rekreativno i sportsko jahanje, poni i igralište za decu, prijatne šetnje do Save, vožnja konjobusom ili romantična vožnja fijakerom uz reku. Salaš je pokriven wireless internetom.
Restoran Salaš je jedinstveno mesto za sve koji uživaju u domaćoj hrani i piću, a autentičan ambijent dopunjuju letnja bašta i lokalna etno muzika. Dok uživate u prijatnom ambijentu i muzici, probajte neke od sremskih i lovačkih specijaliteta koji izazivaju radoznalost i bude apetit (ribić na kajmaku, svinjarske flekice, rinflajš, salašarski sote, gulaš, štrudla sa makom i orasima, bundevara…). Uz domaće specijalitete ne preostaje vam nista drugo do da nazdravite čašom dobrog vina i prepustite se čaroliji salaša… Restoran radi svim danima osim ponedeljkom.
Venčanje na salašu Stremen...
Jedan od najlepših i najvažnijih dana u životu učinite romantičnim i nezaboravnim...Učinite proslavu vašeg venčanja drugačijom...
Organizujte venčanje na Salašu Stremen u predivnom okruženju.... Za sve informacije i rezervacije tel: 069/700850...
Škola jahanja Škola jahanja za početnike je pravi način da upoznate ove plemenite životinje, da upoznate anatomiju i psihologiju konja, kao i da ih negujete, timarite i brinete o njima. Naša osnovna škola jahanja prilagođena je svima, bez obzira na uzrast i kondiciju. Osnovna obuka pružiće vam opšte znanje potrebno za savladavanje prvog straha i osposobiće Vas za samostalno jahanje. Kada savladate početnu veštinu, pred Vama će se otvoriti potpuno novi svet lepote konjičkog sporta i plemenitosti ovih životinja.
NAPREDNA ŠKOLA JAHANJA Napredna škola jahanja namenjena je svima vama koji se ne zadovoljavate osnovnom veštinom jahanja i Vama koji volite posebne izazove. Čekamo vas u naprednoj školi jahanja, gde se najbolji mogu oprobati u preskakanju prepona, dresuri i terenskom jahanju, a to je samo početak izazova i postignuća kojima niko ne može postaviti granice. Telefon škole jahanja: 069/605-410