RIBARNICA OMEGA 3

Ribarnice, ribarstvo Beograd

Adresa: Dr Ivana Ribara 115b, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/718-6630, 062/1994-111

4/ 5stars

Ribarnica Omega 3 nalazi se na Novom Beogradu i svim ljubiteljima ove zdrave namirnice nudi zanimljiv izbor rečne i morske ribe koja se dostavlja dva puta nedeljno, što je garancija svežine i kvaliteta naših proizvoda. U zavisnosti od Vaših želja i zahteva, riba se priprema na roštilju na ćumur ili se peče u palminom ulju.

Ribarnica Omega 3 nudi Vam širok asortiman sveže i smrznute ribe vrhunskog kvaliteta koju nabavljamo dva puta nedeljno od strane proverenih dobavljača. Ukoliko želite da članove Vaše porodice obradujete savršenim ručkom, kod nas možete nabaviti najlepše primerke rečne i morske ribe: Brancin, Orada, Losos, Pastrmka, Šaran...

Takođe, nudimo mogućnost poručivanja vrste ribe po Vašoj želji. Poseban šmek našim specijalitetima daje proveren način pripreme ribe koja se peče u palminom ulju ili na ćumuru, što predstavlja pravi užitak za sve naše mušterije. Svežinu i kvalitet naših proizvoda garantuje i činjenica da se riba sprema tek nakon poručivanja, zbog čega je potrebno naručiti unapred. Riba se meri u svežem ili smrznutom stanju, a pečenje ribe se posebno naplaćuje. Za Vaš kompletan užitak u obroku, nudimo Vam i raznovrsne priloge, kao što su: marinada, krompir salata, pomfrit. Ako Vam je potrebna veća količina ribe za slavu ili neku drugu vrstu svečanosti, naše ljubazno i profesionalno osoblje će izvršiti kompletno čišćenje i spremanje ribe, u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima. Za velike porudžbine potrebno je javiti se dan, dva ranije, a vršimo i dostavu na željenu adresu, uz novčanu nadoknadu.

Dostava na kućnu adresu uz nadoknadu od 200dinara.

Radno vreme:
- ponedeljak – subota: 09-18h
- nedelja: 09-16h

Ribarnica Omega 3, Dr Ivana Ribara 115b, Novi Beograd