Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FISH BAR SIPA

FISH BAR SIPA

Riblji restorani Beograd
  • Adresa: Blagoja Parovića 15/4, Banovo brdo
  • Telefon: 064/477-0653

Korisne informacije


Fish Bar Sipa pronaći ćete u ulici Blagoja Parovića 15, na Banovom brdu u Beogradu. Iako smo relativno skoro započeli sa svojim radom, prijatnim ambijentom i izvrsnom ponudom ribljih specijaliteta istakli smo se od mnoštva sličnih barova.

Posebno zadovoljstvo predstavlja nam činjenica da nam se naši gosti uvek iznova vraćaju, zadovoljni uslugom, cenama i bogatom ponudom jela i pića na našem meniju. Sa željom da postanemo Vaš prvi izbor kada poželite da probate ukusnu morsku ribu ili rečnu ribu.

Savršen način da osetite toplinu i gostoprimstvo s jedne strene i uživate u izvanrednim morskim plodovima i ribi s druge strane. Riblji fast food u Beogradu Fish bar Sipa pruža Vam mogućnost da isprobate izvrsne specijalitete od ribe, spremljene na jedinstven način.

Naši majstori kulinarstva, podeliće sa Vama svoje umeće i potruditi se da pred Vas bude servirana najbolja morska riba i plodovi mora. Uz mnoštvo začina i salata, oplemenićemo Vaša čula ukusom i mirisom naših jela.

U ponudi Fish bar Sipa nalaze se sledeći specijaliteti:

Riba i morski plodovi
- Girice
- Skuša
- Brancin
- Orada
- Škarpina
- Tuna
- Losos
- Pastrmka
- Šaran (dimljeni)
- Grilovane lignje
- Pohovane lignje

Po porudžbini
- Hobotnica
- Dagnje
- Vongole
- Romb
- Jastog

Jela od ribe

- Rižoto sa morskim plodovima
- Rižoto sa lignjama i gamborima
- Salata sa hobotnicom
- Salata sa morskim plodovima
- Salata sa lignjama
- Fish fingers
- Tuna uštipci
- Fish burger
- Fish sendvič

 

Najbolji riblji bar dočaraće Vam lepote i plavetnilo mediterana, obavijeno zalaskom Sunca. Uvek sveža i posebno izabrana za naše goste morska riba i plodovi, aranžirana za Vas, biće prosto neodoljiva i navešće Vas da sa svojim prijateljima i voljenom osobom poželite da podelite ovo jedinstveno iskustvo.

Riblji Fish bar Sipa može da Vam ponudi bogatu paletu belih i crnih vina. Savršen način da upotpunite ukus jela koja smo Vam spremili jeste uz čašu vrhunskog vina. Naše osoblje predložiće Vam savršena vina koja idu uz jela koja su odabrali.

Sve na jednom mestu za Vaše neponovljivo iskustvo. Atraktivni riblji bar u kom se služi najbolja morska riba i morski plodovi, za ugodne trenutke sa Vašim poslovnim partnerima, porodicom i prijateljima. Sigurni smo da će Vas oduševiti usluga, niske cene i jedinstven ukus naših jela.

Radno vreme:
- utorak-petak 10-19h
- subota-nedelja 10-17h
- ponedeljkom ne radimo.

Kontakt informacije:
mob: 064/ 477 0653

Dovoljno je da nas samo jednom posetite, da biste postali naš stalni gost.

Najbolji fish bar u Beogradu Vas srdačno očekuje.

Fish bar Sipa, Banovo Brdo, Čukarica.

FACEBOOK

Foto

FISH BAR SIPA Riblji restorani Beograd
FISH BAR SIPA Riblji restorani Beograd
FISH BAR SIPA Riblji restorani Beograd