KONOBA KOD GOCE I RENATA

Riblji restorani Beograd

Adresa: Pančevački put 2r, Krnjača
Beograd Telefon: 011/2710-401, 063/7747-791
E-mail: officekonoba@gmail.com
Sajt: www.konobakodgoceirenata.co.rs

4.5/ 5stars

KONOBA KOD GOCE I RENATA je jedan od retkih ribljih restorana na području Beograda koji se nalazi na samoj obali Dunava.

Dok su provodili vikende u svojoj kolibici tik uz reku, Renato i njegova braća alasi (poznatiji kao Pingvini sa Dunava) lovili su ribu. Bacala se sveža riba na tanjiraču i skupljala družina ljubitelja reke i ribljih specijaliteta. To je bilo tačno pre deset godina, kako je vreme prolazilo taj neuređeni deo obale pretvoren je u raj na zemlji. Goca je spremala ribu, a Renato je lovio. Nije bilo dovoljno mesta, na početku, za sve ljubitelje Gocine kuhinje i domaćinske atmosfere. Pa su vremenom to mesto pretvorili u pravo izletište, kako za odrasle, tako i za decu koja su se zabavljala u parkiću pored Dunava.

Ne bismo pogrešili ako bismo ovaj restoran svrstali u red turističkih atrakcija što KONOBA svakako i jeste. Svoju atraktivnost bazira na spoju rustičnosti i sofosticiranosti, na samoj lokaciji, uvek svežoj ribi kao i na mogućnosti da osim gastronomskog osetite i kompletan ugođaj koji Vam može pružiti samo boravak kraj reke.

No, poput pravog domaćina, radije bismo želeli da sve ovo napred navadeno, pružimo i Vama te Vas pozivamo da nam se pridružite.

Posetite i našu igraonicu
Dečija igraonica play & coffee
Adresa: Orlovića Pavla 15, Vračar
Telefon: 011/4076-369