Zatvori
DA FRATELLO D.O.O. Robotika, roboti Beograd translate.Član 20 godina

DA FRATELLO D.O.O.

Robotika, roboti Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 77, 75
  • Trolejbus: 28, 40

Dodatne Lokacije

DaFratello realizovao je niz izuzetno uspešnih projekata kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Veliki broj uspešnih projekata je najbolji dokaz našeg kvaliteta. Glavne odlike našeg poslovanja su pouzdanost, iskustvo i stručnost, što nam je omogućilo da tokom godina izgradimo sjajnu saradnju sa velikim brojem poslovnih partnera koji nam veruju. Mi smo ovlašćeni distributeri za vrhunske svetske proizvođače POS, IT, video i audio opreme i donosimo njihova inovativna rešenja i savremene tehnologije i na naše tržište da odgovorimo na potrebe najzahtevnijih klijenata.

Naša delatnost bavi se integracijom POS i IT sistema i nudimo širok spektar specijalizovanih rešenja zahvaljujući našoj dugogodišnjoj saradnji sa vrhunskim i najpoznatijim imenima u ovoj oblasti širom sveta.

Zahvaljujući našim uslugama bićete u stanju da upravljate vašim IT okruženjem i pravite bilo kakve neophodne svakodnevne izmene koje će vas odvesti uspešnom poslovanju. Sve te usluge dostupne su vam kao podrška proizvodima i tehnologijama drugih kompanija i NCR rešenjima.

Najbolji dokaz našeg kvaliteta i posvećenosti su armija zadovoljnih klijenata i dugogodišnja saradnja sa poslovnim partnerima ali i naš sam uspeh i kontinuirani rast koji tokom godina ni jednom nije usporio još od 1994. godine našeg prisustva na tržištima Srbije i regiona.

Preko 1000 objekata danas koristi i oslanja se na naše kombinacije najboljih rešenja i naše proizvode i uživaju u efikasnom poslovanju i lakšem upravljanju kao naši zadovoljni i dugogodišnji korisnici. Jednostavno.

PUDU BellaBot

Slatka mačkica, veselo lice i korisna ruka.

BellaBot je premijum robot dostavljač, dizajniran za potrebe kvalitetne usluge.

Najnovija verzija prethodnih generacija, sa inovativnom čovek-robot interakcijom, ljupkim dizajnom i multi-modalnim funkcijama.

BellaBot pruža korisnicima i mušterijama jedinstveno iskustovo uslužnog robota.

PUDU PuduBot

Uvek spreman da pruži ruku pomoći, ili tri.

PuduBot 2 je posvećen realizaciji inteligentnih dostava u svim scenarijima, promovisuci korist uslužnih robota i razvoj robota viših performansi, prilagođenost okolini i pouzdanost u upotrebi.

PUDU KettyBot

Zanimljivi kiklop koji voli da se hvali svojim reklamama.

Robot za uslugu i recepciju sa reklamnim ekranom.

KettyBot je najnoviviji Pudu Technology robot za uslugu i recepciju, koji poseduje reklamni displej, uslužne funkcije, razne režime posvećene atrakciji i vođenju mušterija.

Karakterišu ga veća pokretljivost, prigođavanje reklama, automatsko punjenje baterije…

PUDU CC1

Osim što brine o čistoći, donosi osmeh i vedrinu

Inteligentni komercijalni robot čistač. Četiri u jedan, versitalno čišćenje. Višenamensko čišćenje, ribanje, usisavanje i brisanje u jednom. Sve potrebe za čišćenjem mogu se lako zadovoljiti jednom mašinom.

Foto