Zatvori
PRONAILS Saloni lepote Beograd translate.Član 5 godina

PRONAILS

Saloni lepote Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 89, 95, E1, E5, E6
  • Tramvaj: 11, 13, 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Parking

ProNails  - prodaja proizvoda za manikir, pedikir, nadogradnju noktiju.

Proizvodi za negu ruku, noktiju i stopala.

Obuka za nadogradnju noktiju.

Nail art obuke i obuke za usavršavanje veština profesionalnih stilista noktiju.

Kompanija Holliday d.o.o. iz Šapca je već 13 godina ovlašćeni zastupnik belgijske firme ProNails (raniji naziv: Professionails) na teritoriji Srbije.

Kvalitet proizvoda i nenadmašna sigurnost su naš prioritet. Znamo da Vaši klijenti zahtevaju moderan izgled, kao i brzu, efikasnu i sigurnu uslugu. Zajedno kao profesionalci u poslu kojim se bavimo, omogućićemo Vam da Vašim klijentima pružite najbolju moguću negu ruku, noktiju i stopala, koji će istaći njihovu lepotu.

Nudimo Vam takođe i profesionalnu obuku i podršku prilikom usavršavanja Vaših veština kao profesionalnog stiliste noktiju. Naši stručni instruktori koji se redovno obučavaju i usavršavaju svoja znanja imaju iza sebe više od 600 obučenih polaznika, koji su stekli neophodna saznanja za bavljenje ovim poslom.

Konstantno pratimo novine kako bismo bili i ostali ispred drugih, zajedno sa Vama. Potrudili smo se da internacionalni magazin Pronails Naily News izlazi i na srpskom jeziku, kako bismo Vam na najbolji mogući način približili sva dešavanja u Pronails svetu. Ovo je polugodišnji časopis koji izlazi za sezonu proleće-leto/jesen-zima i uvek će Vas obaveštavati o najnovijim dešavanjima i o najaktuelnijim bojama za predstojeću letnju ili zimsku sezonu.

U našoj ponudi se nalazi veliki izbor profesionalnih i efikasnih proizvoda za negu ruku, noktiju i stopala. Njihovo brzo i efikasno delovanje, garantuju Vam najbolje rezultate. Za sve koji žele da dožive jedinstveno ProNails iskustvo u svom domu imamo novu liniju proizvoda za kućnu upotrebu. To su 100% prirodni proizvodi namenjeni nezi noktiju, kao i delotvorni proizvodi za pedikir i odabrana kolekcija za muškarce.

Sve proizvode možete kupiti u našem cash&carry centru, poručiti iste putem telefona ili online kupovinom preko našeg web sajta. Svi odabrani paketi biće dostavljeni na Vašu kućnu adresu u roku od 48h. Moderno doba u kom živimo, podložno je promena i upravo iz tog razloga, firma Holliday, kao generalni distributer brenda ProNails u Srbiji je Vaša najbolja garancija za uvećanje broja klijenata i sigurnu budućnost.

Uvek novi proizvodi oduševiće i zadržati Vaše postojeće klijente ali i osvojiti srca novih.

Dozvolite nam da budemo Vaši novi poslovni partneri od poverenja.
Postanite jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih korisnika vrhunske Pronails kozmetike!

Prodajna mesta:

Cash & carry i Trening centar Šabac
Obilazni put bb
15000 Šabac

tel: 015/716 01 02
fax: 015/341-597

E mail: 
Sajt:  www.pronails.rs
FB: ProNails-Holliday-Srbija
Twitter:  https://twitter.com/ProNails1

Cash & carry Beograd
  Jurija Gagarina 14nj
  Naselje Belville, zgrada Đurđevak
  11070 Novi Beograd

tel: 011/630 59 60
E mail:  bg@pronails.rs


Šta su Premium Saloni?

Brojni potrošači su zbunjeni kada je u pitanju odabir salona za negu lica i tela. Svi oni žele da budu sigurni da će na jednom mestu dobiti kvalitetnu uslugu, od strane profesionalnih lica. Vodeći svetski brend u oblasti nege ruku, noktiju i stopala ProNails, je upravo iz tog razloga razvio koncept ProNails Premium salona.

Na prvom mestu Premium salonima je da pružaju visoko kvalitetnu uslugu i da postanu za svoje klijente sigurno utočište lepote, na kom je nega ruku, noktiju i stopala na prvom mestu.

ProNails Premium saloni potpuno su izbrendirani od ProNails-a, imaju jedinstven, standardizovan nameštaj i kolorit. Veoma smo inspirativni i primamljivi svojim klijentima.

Pored toga ovi saloni imaju i prodajni deo gde možete pronaći proizvode za ličnu negu. Nas asortiman proizvoda čine lakovi za nokte, proizvodi za negu noktiju, kao i proizvodi za negu stopala.

Sa ponosom ističemo da su ProNails Premium Saloni otvoreni pored Šapca, Beograda, Bajine Bašte i Niša, Užica, Kragujevca, Novog Sada takodje i u Italiji, Belgiji, Francuskoj, Danskoj, Velikoj Britaniji i Grčkoj.


Salon Vam pruža usluge:
- manikira
- pedikira
- medicinskog pedikira
- sopolish lakiranja noktiju (trajni lak)
- gellak-a sa ojačanjem noktiju
- ojačavanja noktiju
- nadogradnje noktiju (trajni frenč ili boja)
- izlivanja noktiju (trajni frenč ili boja)
- lakiranja PN lakovima
- ukrašavanja noktiju
- depilacije nogu (topla ili hladna)
- depilacije ruku (topla ili hladna)
- nadogradnje trepavica
- nadogradnje svilenih trepavic
- solarijuma (Mega sun)
- relax masaze
- anticelulit masaže
- masaže leđa 

 

PN Premium - kozmetički salon Holiday - Šabac 

Holiday Pronails Premium - Šabac 

 

Foto


Vrste plaćanja

Kartice