Zatvori
SPASENSE Saloni lepote Beograd translate.Član 10 godina

SPASENSE

Saloni lepote Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 19:00
Utorak 11:00 - 19:00
Sreda 11:00 - 19:00
Četvrtak 11:00 - 19:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 33, 48, 78, E9
  • Tramvaj: 9, 10, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Parking

SPASENSE - beogradska banja SPASENSE je CENTAR ZA NEGU I OBLIKOVANJE TELA u kome se koriste tradicionalni spa tretmani za lepotu, ali i najnovija tehnička dostignuća koja vam omogućavaju da komforno i maksimalno prijatno dođete do najboljih rezultata.

SPA je tako postao sinonim za mir, tišinu, uravnoteženost i vreme koje posvećujete sebi. - Jeste li u potpunosti zadovoljni kvalitetom svog života? - Jeste li zadovoljni izgledom svog tela? - Mislite li da ćete bez truda ostati mlađi, vitki i zategnuti? Ako ste na ova pitanja odgovorili sa DA onda SPASENSE nije mesto u kome treba da provedete svoje vreme. Ako sumnjate, a stalo vam je da budete lepi, negovani i zdravi, da postignete harmoniju tela, duha i okruženja za vas je rešenje SPASENSE. U SPASENSU postižete sklad duha, lepotu, jako, zdravo i zategnuto telo.
Kako? Iznad svega udobno i intimno, uz pomoć iskisnih ljudi iz SPASENSA, vrhunskih tehničkih dostignuća i revolucionarnih otkrića u kozmetologiji.Tim naših stručnjaka čine lekari specijalisti: dermatologije, fizikalne medicine, akumpukture, kozmetičari, maseri ali tu je i osoblje koje će Vaš boravak u Spasenseu ućiniti prijatnim i nezaboravnim iskustvom. Programi su ciljani i individualni. Svako telo ima drugačije potrebe i drugačije funkcioniše, zato je važno pronaći kombinaciju tretmana koja najbolje odgovara vašim svakodnevnim potrebama i načinu života. Tek tako možemo postići i najbolje rezultate. Među aparatima izdvajaju se kapsula Dermalife 5.5ph Hydrofusion i SpaJet kapsula, mezo terapija bez igle, Body Health, koje nam daju vrhunske rezultate u programima za lepotu.

U SPASENSU uz Dermalife program prisutni su i 1.Program gubljenja težine 2.Program oblikovanja tela 3.Program buđenja čula 4.Zauvek mlad 5.Program pročišćavanja 6.Svi kozmetički tretmani lica 7.Tretmani akni, ožiljaka, strija Kavitacija Kavitacija je nehiruška metoda koja uništava masne ćelije na stomaku, nogama, kukovima , nadlakticama sl. Metoda koristi ultrazvučne talase strogo određene frekvencije, usmerene kroz kožu na određenu dubinu.Samim tim ciljaju se samo masne ćelije dok ostalo tkivo ostaje nedodirnuto. Tako usemrena energija ultrazvučnih talasa proizvodi pucanje membrana masnih ćelija, pa se masnoća izliva u međućelijski prostor a zatim uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz organizma. Metoda je uspešnija ako se posle svakog tretmana radi limfna drenaža ili neka aparaturna masaža.Naravno ono što prati ovu metodu je program ishrane i normalan unos vode. Tretman je bezbolan, radi se jednom nedeljno, 40-60 minuta i može se smanjiti obim i do 6 cm.Broj tretmana je individualan. Kavitacija je prava metoda za žene i muškarce svih godina koji ne mogu da se oslobode upornih masnih naslaga uprkos dijetama i vežbanju, a ne žele da se podvrgnu rizicima. Kavitaciju ne rade: trudnice. osobe sa dijabetesom, bubrežnim oboljenjima , tumorima i sl. Poželjne su lične konsultacije tj kontakt, jer se može saznati više o metodi kavitacije, o dodatnim trtmanima kojma se postže željeno oblikovanje tela, zateže koža smanjuje oticanje nogu ili podmlađivanje lic i tela. Kavitacija (lipoliza) se uspešno bori protiv lokalizovanih masnih naslaga a rezultati su vidljivi posle svakog tretmana. Naše iskustvo zadovoljnih klijenata i naravno vaše želje, je garancija zajedničkih uspeha.

Foto