BGD RAČUNARI

Servisi računara, laptopova Beograd

Adresa: Brankova 21/5, Zeleni venac
Beograd Telefon: +381 11 26-21-563, +381 64 131 79 30
E-mail: office@servisracunara.co
Sajt: www.servisracunara.co

4/ 5stars

Više od 10 godina iskustva sa računarima, diplome fakulteta, brojne preporuke naših klijenata i saradnika, mogu slobodno BGD SERVIS RAČUNARA da svrstaju u jedan kvalitetan servis desktop i laptop računara.
Naši serviseri imaju iskustva sa elektronikom pa tako sve kvarove matičnih ploča, grafičkih kartica, TFT ekrana, punjača sa lakoćom popravljamo. Naša uža specijanost je pre svega popravka kvarova na desktop i laptop računarima, ali se uspešno bavimo i softverom.

Mi možemo sve, od sitne zamene komponente, do teških kvarova matičnih ploča sa mikronskim integrisanim kolima. Također oblast umrežavanja nam je bliska, što brojne firmeznaju pa nas preporučuju drugima. Naša terenska služba je svakodnevno mobilna i stižemo u sve delove Beograda.

Od pre mesec dana smo počeli prodaju delova za laptopove pa u našem asortimanu imamo laptop ekrane, laptop punjače, laptop baterije, laptop tastature, polovne laptopove, POLOVNE DELOVE LAPTOPOVA. Za sve kupljene artikle imate račun i garanciju od 6 meseci.

Servis:

Telefon:(+381)011/26-21-563
Telefon:(+381)011/26-24-942
Mobilni:(+381)062/34-84-84


Prodaja:

Telefon:(+381)011/21-89-287
SMS:(+381)064/13-17-930

Naš SERVIS LAPTOPOVA se danas često susreće sa kvarom matične ploče laptopa. Kvar se manifestuje kada laptop neće da upali, upali pa se ugasi, radi ali ne daje sliku, laptop se pregrejava i gasi se itd.
Naravno većina servisa Vam nudi zamenu cele matične ploče, što je krajnje neisplativo. To je sigurno kvar integrisanih kola koji su zalemljeni na matičnoj ploči i za zamenu treba veština, oprema i rezervni deo. BGD servis to uspešno radi i taj poduhvat se zove "Reballing". Naravno radimo i druge popravke laptopova, zamenu delova, nadogradnju, instalaciju sistema, ČIŠĆENJE VIRUSA I TROJANACA, zamenu ekrana, zamenu tastature, zamenu svih drugih električnih komponenti.

Kod desktop računara vršimo ali bas sve popravke. Instalacije sistema, antivirusna zaštita, nadogradnju komponenti, popravke matične ploče i grafičke karte, zamenu neispravnih komponenti, pravljenje backup podataka. U našoj ponudi imamo i nove desktop računare sa instaliranim operativnim sistemom. Takođe naša usluga podrazumeva i sklapanje računara od pojedinačno kupljenih delova. Naša ponuda ima i polovne ali dobre desktop računare za fizička lica i firme.

Umrežavanje računara radimo na terenu sa firmama koje to žele, takođe potpisujemo ugovor na mesečnom održavanju računara u firmi kao i prioritet prilikom kvara. Umrežavanje radimo na Linux i Windows operativnim sistemima, kao i sa MAC OS.

Naravno, kao i svaki servis vršimo otkup polovnih delova za računare, polovnih računara, polovnih komponenti za računare, polovnih laptopova, pokvarenih laptopova. Realna cena i isplata posle naše procene i Vaše saglasnosti. kao i potpisivanja računa u koje ste saglasni da uređaj nije ukraden.

Istakli smo na našem sajtu sve fiskne CENE USLUGA SERVISA i delova koje prodajemo. To dovoljno govori o našoj ozbiljnosti i iskrenosti jer ne želimo da dovedemo klijente u situaciju nesporazuma oko naplate naše usluge. Za dodatne informacije o cenama usluga pozovite nas.

Ukoliko imate sitnih problema, možemo Vam pomoći preko telefona i daljinskom podrškom. Naravno dajemo savete za sve iz oblasti IT tehnologije, potrebno je samo da nas pozovete.

Srdačno Vaš,
BGD servis desktop i laptop računara.