Zatvori
BEOGROOM - DOG GROOMING Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

BEOGROOM - DOG GROOMING

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota 10:00 - 18:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 18, 25, 25P, 39, Ada3

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Parking

Studio Beogroom nalazi se na Voždovcu, u Kumodraškoj ulici. Nastao je na osnovu višegodišnjeg iskustva u izlaganju pasa, potom počecima gruminga, koje je na kraju pojačano obrazovanjem i na kraju iskustvom kroz rad u jednom od najboljih salona u Beogradu.

Beogroom je profesionalni salon za negu pasa, posvećen isključivo ovom zadatku i kao takav pruža kompletnu uslugu kupanja, feniranja, trimovanja i šišanja pasa. Radimo sa svim rasama pasa, u skladu sa standardom date rase ili u dogovoru sa vlasnikom.

Imajuću uvek u vidu pre svega dobrobit pasa, u našem salonu se na svaki način izbegava takozvano „higijensko“ šišanje, za koje smatramo da unesrećuje psa, nas kao profesionalce, i na kraju Vas kao vlasnike psa. Uvek se trudimo kada je moguće da pse raščešljamo i doteramo, da mogu sa ponosom da krenu kući, lepši i zadovoljniji nego kada su došli. Imajući to u vidu, salon je potpuno otvoren za poglede, jer se sa psima postupa strpljivo, nežno i odgovorno.

Za negu i kupanje koristimo vrhunske preparate, šampone i regeneratore, ručno proizvedene posebno za dlaku pasa, kao i šampone posebno proizvedene za pse sa osetljivom kožom sklone alergijama. Sastavni deo svakog tretmana jeste skraćivanje noktiju, higijena i čišćenje ušiju, kao i vizuelni pregled na eventualne probleme, a za koje bi bila potrebna konsultacija sa veterinarom.

Sve svoje klijente ohrabrujemo da dolaze redovno, kako bi dlaka i koža ljubimaca bila čista, raščešljana i meka, što je osnovni preduslov za zdravu kožu, bez parazita, a samim tim i za sreću i zadovoljstvo samog psa i udobnost Vašeg zajedničkog života.