GOLDEN PETS - HOTEL ZA PSE

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Adresa: Vojvode Vlahovića 34b, Braće Jerković
Beograd Telefon: 069/283-2227
E-mail: office@goldenpets.rs
Sajt: www.goldenpets.rs

4.5/ 5stars

Golden Pets Hotelpansion za pse malih rasa, nadomak centra Beograda, u mirnom delu grada. Ekskluzivan pansion za pse malih rasa, koji za čuvanje pasa nudi specijalno prilagođenu kuću i ograđeno dvorište, kao i puno ljubavi koju pružamo Vašem psu.

Vašem psu, dok je kod nas, možemo ponuditi sledeće: slobodu kretanja tokom 24h u okviru kuće i dvorišta,  koji su u potpunosti prilagođeni za smeštaj i čuvanje  pasa malih rasa, svakodnevno održavanje osnovne higijene (češljanje, čišćenje očiju), luksuzni apartman sa ekskluzivnim krevetićem za pse, mnogo igre i naravno, bezgranično strpljenje i ljubav, koju pružamo gostima našeg  Hotela za pse. 

Obezbeđujemo 24h ljudski nadzor  (24h aktivnog čuvanja pasa od strane zaposlenih u Golden Pets Hotelu), veterinarski nadzor uz lekarski izveštaj ordinirajućeg DVM za pse koji borave duže od 3 dana, zdravstveno osiguranje psa tokom boravka, socijalizaciju Vašeg psa, a sve pod parolom da se prilagođavamo navikama i ritmu koji Vaš pas već ima.

Osim čuvanja i brige o Vašem  psu, Golden Pets Hotel za pse malih rasa nudi i dodatne usluge:
– Šišanje i kupanje Vašeg psa dok je kod nas u Hotelu za pse.
– Ordinirajući veterinar dr.Nebojša Milivojević može izvršiti određene veterinarske preglede ili manje zahtevne terapije na Vaš zahtev tokom boravka Vašeg psa kod nas.
– U dogovoru sa Vama možemo izvršiti prevoz Vašeg  psa do našeg Hotela za pse ili od nas do Vašeg doma.

Pre planiranog ostavljanja Vašeg psa u Hotelu za pse, možete nas posetiti, upoznati se sa ekipom Golden Pets Hotela i uveriti se u kvalitet naših usluga.

Očekujemo Vas u našem Golden Pets Hotelu!

Pozovite nas odmah.