GROOMING STUDIO PARAGON

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Adresa: Španskih boraca 22a/e, lokal 12 (preko puta zapadne strane Arene), Novi Beograd
Beograd Telefon: 068/5191-095

4.5/ 5stars

Novi salon za negu i ulepšavanje Vašeg ljubimca!

Dana 01.06.2016. počinje sa radom PARAGON grooming studio, smešten na atraktivnoj lokaciji, preko puta zapadnog ulaza u Arenu na Novom Beogradu, u ulici Spanskih boraca 22A/E

Studio je smešten u modernom, prostranom i funkcionalnom prostoru u kome su u ponudi razne usluge za negu i ulepšavanje, a u kome ćete moći pratiti naš rad I odnos prema Vašim ljubimcima.

PARAGON studio ima iskusne i talentovane grumere i stiliste sposobne da Vašem ljubimcu pruže adekvatan izgled. Naše umeće i kreativnost omogućiće svakom ljubimcu prijatan proces sređivanja, koji će biti odrađen na profesionalan način. Sve manje od toga, nama nije prihvatljivo. Jer, mi razumemo važnost Vašeg četvoronožnog prijatelja, a Vaše zadovoljstvo osigurava i naš dalji opstanak. Mi, kao osoblje salona, stojimo Vam, takođe, na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima vezanim za brigu i negu ljubimaca.

Gruming proces traje izmedju 1-4h zavisno od veličine, rase, kondicije dlake i temperamenta Vašeg ljubimca. Želja nam je da imamo dovoljno vremena koje možemo posvetiti svakom ljubimcu, osiguravajući mu minimalno stresno iskustvo, dozvoljavajući mu da se odmara tokom sređivanja i da se procesu ulepšavanja rado vraća.

Ukoliko imate obaveze tokom dana, a ne možete sa sobom povesti Vašeg ljubimca iz različitih razloga, mi Vam možemo ponuditi da Vaš pas ostane na čuvanju kod nas u toku našeg radnog vremena.