GRNČARIN

Škole slikanja, umetnički ateljei Beograd

Adresa: Budimska 3, Palilula
Beograd Telefon: 061/1995-225, 061/165-9336
E-mail: grncarin@gmail.com

4.5/ 5stars

Grnčarin je udruženje kulturno-zabavno i umetničko-stvaralačkog karaktera koja ima za cilj da oplemeni Vaše slobodno vreme kroz druženje i stvaranje unikatnih grnčarskih predmeta. Dužina bavljenja ovih hobijem nema limit, te ćete sami prilagoditi tajming. Najlepši deo rada sa glinom jeste da kada rad prođe proces izrade i pečenja možete poneti kuci za Vašu upotrebu.

U ponudi imamo različite radionice prilagodljive Vašim potrebama. Radionice se mogu kupiti kao gift vaučer namenjen dragoj osobi.

Organizujemo i proslave rođendana za decu i odrasle kroz zabavu i rad sa glinom.

REDOVNE RADIONICE GRNČARIJE I KERAMIKE - ODRASLI - (od 15 godina)
Prilagođen je rad sa osobama koji su početnici. Na radionicama se radi na grnčarskom točku i tehnikama ručne izrade. Grupe su do 6 osoba.

DEČIJE RADIONICE - u više grupa po uzrastima. Deca stvaraju svoja umetnička dela i kroz njih razvijaju motoriku i svoje samopouzdanje.

TEMATSKE MESEČNE RADIONICE - DIY #JASAMTOBASTAKOHTELA Radionice su namenjene odraslim osobama (15 +). Ove radionice se održavaju jednom mesečno i za svaki mesec postoji određena tema. Radimo tehnikama ručne izrade.

Naš studio se nalazi u centru Beograda u Budimskoj ulici broj 3 i ako Vas vuče znatiželja svratite tokom radionica da uživo vidite kako sve to izgleda.

Dobro nam došli!

Adresa: Budimska 3
Telefon: 061/165-9336; 061/1995-225
Mail: grncarin@gmail.com