Zatvori
ABC MIAMI - ŠKOLA STRANIH JEZIKA Škole stranih jezika Beograd

ABC MIAMI - ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Škole stranih jezika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Dodatne Lokacije

ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA ABC MIAMI ZEMUN 
- časovi engleskog za odrasle i decu 
- individualni i grupni kursevi (grupe do 4 polaznika) 
- prilagođavanje posebnim zahtevima polaznika 
- početni i viši nivo 
- opšti i poslovni kursevi 
- prilagodljivi termini i intenzitet nastave
- povoljne cene
- profesionalni i stručni kadar sa iskustvom 

Radno vreme:

10-21h

Slavonska 20a, Zemun
mob: 061/25-97-971 

U ušuškanom i mirnom centralnom delu Zemuna, u ulici Slavonska br. 20a, sa ponosom i prepoznatljivom tradicijom vec četvrtu godinu uspešno egzistira škola engleskog jezika "ABC MIAMI", pod profesionalnim i stručnim nadzorom Master profesora engleskog jezika - Maje Vukić.

Profesor Maja Vukić, pored stečene diplome Filološkog Fakulteta Univerziteta u Beogradu - smer engleski jezik i književnost, usavršavala je svoje znanje i obrazovanje boravkom u Sjedinjenim Američkim Državama. Sada već 15 godina svoje znanje uspešno prenosi na svoje klijente, maksimalno posvećujući pažnju njihovoj temeljnoj edukaciji engleskog jezika.

Sa ponosom možemo istaći da je veliki broj polaznika ove škole pronašao svoj poslovni angažman zahvaljujući dobro savladanoj edukaciji u samoj školi, kao i da je veliki broj đaka i studenata uspešno prošao sve periode adaptacije u inostranstvu prilikom daljeg školovanja. Učenici osnovnih i srednjih škola koji pohađaju kurseve u ovoj školi engleskog jezika imaju zagarantovan odličan školski uspeh što svedoče njihove ocene.

Samu školu karakterise krajnje profesionalan programski pristup koji može biti organizovan u smislu individualne, grupne, studentsko - đačke, i poslovne nastave. Takođe, škola poseduje sve programe svih nivoa znanja engleskog jezika u zavisnosti sa kog nivoa polaznik počinje sa nastavom. Komercijalni aspekti prema klijentima su krajnje prilagodljivi i medju najpristupačnijim na tržištu u sferi ovog posla.
Grupe broje po času najviše do 4 člana, kako bi sam rad bio svrsishodan, koristan i imao potpuni efekat. Intenzitet i raspored održavanja nastave su podložni dogovoru sa profesorom. Časovi su u trajanju od 60 minuta i održavaju se dva puta nedeljno a po dogovoru i češće. Cene su utvrdjene premu broju polaznika (individualni, polu-individualni ili grupni časovi) i na osnovu uzrasta ( odrasli i školski uzrast).
Svi navedeni aspekti dovoljni su motiv da nas posetite na navedenoj adresi i steknete bogatstvo sa lakoćom savladanog znanja engleskog jezika.

Foto