Zatvori
ACTIVE ENGLISH SCHOOL Škole stranih jezika Beograd translate.Član 5 godina

ACTIVE ENGLISH SCHOOL

Škole stranih jezika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 22:00
Utorak 09:00 - 22:00
Sreda 09:00 - 22:00
Četvrtak 09:00 - 22:00
Petak 09:00 - 22:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 30, 39, 42, 47, 59

Dodatne Lokacije

Active English School su 2000. godine osnovali ESOL* predavači iz Britanije, kojima je engleski maternji jezik. Cilj nam je oduvek bio da naši učenici steknu znanje pomoću kojeg će dobiti međunarodno priznate sertifikate koji će im pomoći pri daljem školovanju i zapošljavanju u zemlji i inostranstvu, ali i da uz govor, čitanje i pisanje počnu na engleskom da razmišljaju.

*ESOL – English for Speakers of Other Languages – Engleski za strance.

Ispitivač – University of Cambridge ESOL zahteva visok nivo poznavanja engleskog jezika od kandidata koji moraju biti jednako dobri u čitanju, pisanju, razumevanju, govoru i upotrebi engleskog  jezika. Standardi Active English School prate zahteve Cambridge-a i kao rezultat toga sa ponosom ističemo da smo do sada ostvarili 100% uspeh na polaganju ispita za FCE *, CAE* i CPE*.

*FCE – First Certificate in English – PRVI ISPIT

*CAE – Certificate in Advanced English – NAPREDNI ENGLESKI

*CPE – Certificate of Proficiency in English – NAJVIŠI NIVO

Iako upisujemo polaznike svih uzrasta, znamo da je najbolji način za postizanje najvišeg nivoa znanja da deca odrastaju uz engleski jezik koristeći ga redovno i razmišljajući na njemu, zbog čega naši najmlađi učenici kreću na nastavu već sa četiri ili pet godina. Kod nas odmah zavole engleski i sa zadovoljstvom uče nove reči i počinju da razumeju jezik.

‘Dvanaest godina sam pohađala Active English School; sve je počelo slikama i obrazovnim igrama uz koje smo učili naše prve engleske reči. Postajalo je sve intenzivnije dok nisam konačno stigla do Proficiency Masterclass nivoa, koji se sastojao od raznih vrsta priprema za CPE ispit. Active English School je odlično mesto za razvijanje i usavršavanje veština engleskog jezika. Škola ima toplu atmosferu i radovala sam se svakom sledećem času gde smo svi, zajedno sa profesorima, razgovarali o širokom spektru tema, od literature i moderne umetnosti, pa sve do zaštite životne sredine ili čak punk scene osamdesetih godina.’

Aleksandra Ninković

Pozovite nas na 011/2436-745 i svratite na besplatno testiranje!


Video

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate