Zatvori
AGENCIJA ZA EDUKACIJU I PREVOĐENJE MLINGUA Škole stranih jezika Beograd translate.Član 5 godina

AGENCIJA ZA EDUKACIJU I PREVOĐENJE MLINGUA

Škole stranih jezika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Školu stranih jezika MLINGUA je osnovao tim profesora koji su odlučili da svoje desetogodišnje iskustvo primene u praksi, u svojoj školi.

Upis i informacije:

Svakog radnog dana od 10-18h

Adresa:
Kosovska 19, (ulaz iz dvorišta OŠ Drinka Pavlović)

Nastava se odvija na 2 lokacije:

- Centar, Kosovska 19, ulaz iz dvorišta OŠ Drinka Pavlović
- Mirijevo, Koste Nađa 34b, preko puta OŠ Pavle Savić

Jezici:
- engleski
- nemački
- španski
- ruski
- srpski za strance

Uz saradnju mlađih kolega, primenom savremenih metoda nastave i obuke, kao i neprekidnom konverzacijom i držanjem časova na stranom jeziku, pružamo vam mogućnost da se brže uključite u razumevanje i govor na stranom jeziku. U školi stranih jezika MLINGUA možete da naučite engleski, nemački ili španski jezik. Imamo tečajeve za osnovce i tečajeve za odrasle polaznike, opšti i poslovni. Rad u malim grupama polaznika omogućava maksimalnu iskorišćenost časa.

Zainteresovanima nudimo i mogućnost individualne nastave. Nastava stranih jezika u školi MLINGUA odvija se u skladu sa preporukama Saveta Evrope iskazanih u Zajedničkim evropskim okvirima nastave jezika i nivoi učenja jezika usaglašeni su sa ovim evropskim dokumentom (CEF). Po završenom tečaju na kraju školske godine, svaki polaznik dobija evropski jezički pasoš u kome se obeležava nivo znanja jezika koji je postignut. Ovaj dokument je priznat u svim zemljama EU.

U 2009/2010 školskoj godini se našem timu pridružila i koleginica iz SAD, tako da imate priliku da vežbate konverzaciju na engleskom s profesorom kome je engleski maternji jezik!

Pridružite nam se!