ALFABETO

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Španskih boraca 38a, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3139-193, 065/3139-193
E-mail: alfabeto@beotel.net
Sajt: www.alfabeto.rs

4/ 5stars

Centar za strane jezike ALFABETO je pravo mesto za učenje i usavršavanje stranih jezika. Škola je otvorena tokom čitave godine, za polaznike svih nivoa znanja i uzrasta.

Kursevi se održavaju u prijatnoj atmosferi moderno opremljenih prostorija. Nastavu vode mladi i ambiciozni profesori jezika, koji primenom savremenih i dinamičnih metoda, omogućavaju polaznicima da brzo i kvalitetno savladaju strani jezik. Rad u malim grupama polaznika i individualni rad sa profesorom, omogućava intenzivno angažovanje na časovima, kako bi jezik savladali na najbolji način.

Centar za strane jezike ALFABETO Vam garantuje rezultate, ali i učenje sa osmehom! Centar za strane jezike ALFABETO radi po nivoima usaglašenim sa COMMON EUROPEAN FRAMEWORK OF REFERENCE (CEFR). Po ovom jezičkom okviru propisanom od strane Saveta Evrope, uče se i utvrđuju nivoi znanja za sve evropske jezike. Ova standardizacija jezičkih nivoa omogućava polaznicima jednostavan prelazak iz jedne škole u drugu, kako kod nas tako i u Evropi.

Mi Vam nudimo kurseve engleskog, nemačkog, italijanskog i francuskog jezika za odrasle i za decu.