Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ORANGE  FITNESS CENTAR

ORANGE FITNESS CENTAR

Spa centri Beograd

Korisne informacije


Jedinstveni prostor u gradu opremljen je "pravom" pilates opremom. Osim lopti i strunjača prvi put se pojavljuju i takozvani "REFORMERI" kao i pilates stolice kanadske firme STOTT PILATES koja je lider u proizvodnji te vrste opreme.

Različiti vidovi pilates vežbanja, pilates za početnike, pilates za napredne vežbače, pilates programi za trudnice kao i pilates programi za žene u postporođajnom periodu.

Jedinstvene mašine na ovom prostoru koje rade na principu elektrostimulacije mišića. Za 20 minuta se aktivno vežba celo telo ili samo jedan njegov deo. Masažni deo sastoji se od tri odvojene masažne kabine.

Opremljen je masažnim krevetima nemačke firme Cluptzu, lidera u toj obalsti.

Pored klasične relax, sportske, anticelulit ili rehabilitacione masaže nudimo veliki broj procedura i tretmana tela.

Za razliku od klasične saune u kojoj je temperatura i do 110 °C, u infracrvenoj sauni temperatura ne prelazi 50 °C što znači da se ona mnogo lakše podnosi ali istovremeno, zahvaljujući infracrvenim zracima koji dubinski zagrevaju tkivo i mišiće, efekat je daleko bolji. Izuzetno je popularna u borbi sa celulitom i uz kombinaciju neke od masaža ili spa procedura postiže se veliko zadovoljstvo i vrhunski rezultat.

Fitness i Cardio Zona je opremljena najsavremenijim cardio i strenght mašinama uz mogućnost individualnog vežbanja uz vrhunski obučen personal. Svaka traka za trčanje ima svoj TV, na kome prilikom vežbanja možete gledati omiljenu TV emisiju. Najsavremenije strenght mašine su prilagođene ženama i ženskim "kritičnim zonama".

Foto

ORANGE  FITNESS CENTAR Spa centri Beograd