ACTIVITY CENTAR - ŠKOLICA SPORTA

Sportske škole Beograd

Adresa: Stevana Sinđelića 2, Kaluđerica // Vjekoslava Kovača 11 (SC OLIMP), Zvezdara // Nova 15, (O.Š. D.S.L.), Mirijevo // OŠ Jelena Cetković, Vranjska 26 (iza Lipovog Lada) // Vojvode Stepe 344, Voždovac
Beograd Telefon: 064/2748-571
E-mail: info@activitycentar.com
Sajt: www.activitycentar.com

4.5/ 5stars

Lokacije Activity Centra

Lokacija 1:
ulica Stevana Sinđelića 2
ugao sa ulicom Kralja Petra prvog, pogledajte na mapi
Kaluđerica, Zvezdara, Beograd, Srbija

Lokacija 2:
Sportski centar "Olimp"
ulica Vjekoslava Kovača 11
Zvezdara, Beograd, Srbija

Lokacija 3:
Osnovna Škola "Despot Stefan Lazarević"
ulica Nova 15
Mirijevo, Zvezdara, Beograd, Srbija

Lokacija 4:
OS Jelena Cetković, 
Vranjska 26 iza Lipovog Lada
Zvezdara, Beograd

Lokacija 5:
Voždovac, 
Vojvode Stepe 344, Voždovac
CF District 11010

Naša mala škola sporta nudi programe za decu iznad četiri godine starosti. Program se sastoji od 2 treninga svake nedelje od po 60min tokom kojih mališani mogu poboljšati svoje motoričke sposobnosti, okretnost, koordinaciju, prostornu snalažljivost, ravnotežu kao i usvojiti niz pozitivnih psiholoških i socijoloških navika.

Na ovaj način naši mališani usvajaju i pravilno držanje tela i uče najpravilniji način za trčanje, plivanje, hodanje i bilo kakav drugi prirodni oblik kretanja. Naravno svo učenje se sprovodi kroz zabavne vežbe i igre prigodne njihovom uzrastu kao što su poligoni, štafete i druge zabavne aktivnosti.

Naš drugi osnovni cilj je da kod dece razvijemo ljubav i interesovanje prema sportu i zdravom životu.

Posetite nas i na FACEBOOK i INSTAGRAM strani.

https://www.youtube.com/watch?v=iKToTe6PAw0

KLIZANJE KAO DODATNA AKTIVNOST
(u zatvorenom balonu  SRC OLIMP gde je veštački led pogodan za prve korake)

BAZEN  KAO DODATNA AKTIVNOST
SRC Dorćol - www.srcdorcol.com - (podno grejanje, 30 stepeni voda)
Obučavamo mališane da plivaju kao i da poboljšaju svoje postojeće plivačke tehnike, sve uz podršku i nadzor profesionalnih trenera sa višegodišnjim iskustvom koji kroz pedagoški pristup čine da se deca osećaju sigurno i opušteno. Bazen se koristi u dogovoru sa trenerom.

Potrebna oprema za trening:
*    majica
*    par čistih patika
*    peškir
*    šorts
*    duks i trenerku ako je potrebno 
*    flašica vode (osveženje)

ROĐENDANI
Nudimo sportsku animaciju idealnu za mališane između 1-7 godina u vidu posebno isplaniranog programa koji se zasniva na raznovrsnim aktivnostima koje interesuju decu određenog uzrasta a istovremeno prati i njihove psihološke i motoričke sposobnosti. Ovaj interaktivni program je poseban vid edukativne zabave i uključuje brojne aktivnosti poput poligona spretnosti, štafeta i drugih sadržaja, sve u vidu jednog velikog sportskog takmičenja uz muzički program. Ako se sećate igara bez granica onda sigurno znate koliko je uzbudljiv ovaj vid programa uz menjanje aktivnosti, takmičanje, timski rad i nadasve dobru zabavu. 

ZUMBA
Zumba, plesno ludilo koje je već odavno zarazilo čitav svet, munjevitom brzinom ulazi u sve više fitness centara u Srbiji i osvaja hipnotičkim ritmovima i jednostavnim ali zabavnim plesnim pokretima.

AEROBIC
Idealan za ženski rod, ovaj vid vežbanja sprovodi se u vidu kružnog treninga uz uzbzdljivu muziku i čestog menjanja intenziteta vežbi između srednjeg i visokog. Posebna zanimljivost ovakvog treninga leži u činjenici da se u toku njega koriste brojni rekviziti i različite kretnje sve u službi poboljšanja mišićne definicije, snage i izdržljivosti a smanjenja masnog tkiva.

INDIVIDUALNI TRENINZI
Ovo je najbolji način da uz trening i tempo koji odgovaraju Vama i Vašem stanju i sposobnostima najbolje poboljšate svoje sposobnosti i promenite izgled. Prisustvo i stalan nadzor stručnog lica će Vas motivisati da što bolje i brže ispunite svoje ciljeve. Takođe možete vežbati i u paru sa još jednim vežbačem ili sami sa trenerom. 

KOREKTIVNA GIMNASTIKA
Ovaj tip vežbanja predstavlja skup fizičkih vežbi doziranih po intezitetu, vrsti i trajanju. Vežbe imaju za cilj povećanje snage mišića, povećanje amplitude pokreta i poboljšava se držanje i položaj tela, mišićni tonus, sprečavanja nastanka osteoporoze .Vežbe direktno utiču na mišiće i zglobove ali i na organizam u celini. Ciljano se jača slaba i isteže skraćena muskulatura, Vežba se uz laganu muziku, a naglasak je na pravilnom disanju i pravilnom izvođenju vežbi.