ACTIVITY CENTAR - ŠKOLICA SPORTA

Sportske škole Beograd

Adresa: Stevana Sinđelića 2, Kaluđerica // Vjekoslava Kovača 11 (SC OLIMP), Zvezdara // Nova 15, (O.Š. D.S.L.), Mirijevo // OŠ Jelena Cetković, Vranjska 26 (iza Lipovog Lada) // Vojvode Stepe 344, Voždovac
Beograd Telefon: 064/2748-571
E-mail: info@activitycentar.com
Sajt: www.activitycentar.com

4.5/ 5stars

ŠKOLICA SPORTA

Program školice za devojcice i dečake starije od 4 godine

Osnovni program školice sporta čine dva treninga nedeljno u trajanju od po 60 minuta koji su usmereni na razvoj motoričkih sposobnosti dece, njihove koordinacije, agilnosti, okretnosti, ravnoteže, osećaja položaja u prostoru kao i pozitivnih psihološko-socijoloških karakteristika.

Deca se kroz nas program uče pravilnom držanju tela, hodanju, trčanju, plivanju i svim drugim prirodnim oblicima kretanja, a sve to kroz vežbe i igrice prilagođene uzrastu, poligone, štafetne igre i zabavu.

Takođe jedan od osnovnih zadataka školice je stvaranje interesovanja i ljubavi prema zdravom životu i sportu.
Bazen kao dodatni trenin
U vidu dodatnog treninga u ponudi imamo bazen koji je prevashodno namenjen potrebama dece. Obuka plivanja, korekcija i usavršavanje plivačkih tehnika, odvija se uz nadzor stručnih trenera koji svojim dugogodišnjim iskustvom i pedagoškim pristupom, omogućavaju svakom detetu da se opusti i oseća sigurno.

BAZEN
- u dogovoru sa trenerom

BAZEN  KAO DODATNA AKTIVNOST
SRC Dorćol - www.srcdorcol.com - (podno grejanje, 30 stepeni voda)

KLIZANJE KAO DODATNA AKTIVNOST
(u zatvorenom balonu  SRC OLIMP gde je veštački led pogodan za prve korake)

Na trening je potrebno poneti:
*    čiste patike
*    majicu
*    šorc
*    peškir
*    ukoliko je potrebno duksericu i trenerku
*    flašica vode (osveženje)

************************************

AEROBIC
Ovaj oblik vežbanja predstavlja vid kružnog treninga prilagođen svim ženama.Uz zanimljivu muziku i raznovrsnih vežbi različitog intenziteta (srednjeg i visokog), u ovom programu koriste se i brojni rekviziti što trening čini zaniljivim za rad.U ovom treningu izvode se kretnje u aerobnom režimu rada, s ciljem povećanja repetitivne snage mišića, mišićne izdržljivosti i definicije, te smanjenja potkožnog masnog tkiva.

ZUMBA
Zumba, plesno ludilo koje je već odavno zarazilo čitav svet, munjevitom brzinom ulazi u sve više fitness centara u Srbiji i osvaja hipnotičkim ritmovima i jednostavnim ali zabavnim plesnim pokretima.

KOREKTIVNA GIMNASTIKA
Ovaj tip vežbanja predstavlja skup fizičkih vežbi doziranih po intezitetu, vrsti i trajanju. Vežbe imaju za cilj povećanje snage mišića, povećanje amplitude pokreta i poboljšava se držanje i položaj tela, mišićni tonus, sprečavanja nastanka osteoporoze .Vežbe direktno utiču na mišiće i zglobove ali i na organizam u celini. Ciljano se jača slaba i isteže skraćena muskulatura, Vežba se uz laganu muziku, a naglasak je na pravilnom disanju i pravilnom izvođenju vežbi.

INDIVIDUALNI TRENINZI
Ukoliko ste odlučili da radite na poboljšanju svojih sposobnosti ili na promeni sopstvenog izgleda i lepoti, najbolje bi bilo da svoje vreme iskoristite na optimalan način. Preporučujemo Vam trening, osmišljen prema Vašim potrebama i sposobnostima, uz stalno prisustvo stručnog lica koje vodi računa o vašem treningu, motiviše vas, daje vam podršku i usmereno je ka ispunjenju Vaših ciljeva. U tu svrhu nudimo Vam opciju u kojoj vežbate u paru sa nekim vežbačem, ali i opciju pri kojoj ćete vežbati sami sa svojim trenerom.

ROĐENDANI
Sportska animacija dece uzrasta od 1 do 7 godina predstavlja posebno osmišljen program baziran na aktivnostima koje prate kako interesovanja tako i psiho-motoričke mogućnosti dece određenog uzrasta. Program je interaktivan i predstavlja jednu vrstu "edukaivne zabave". Veliki broj štafetnih igara i poligona spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke elemente, vežbe, koordinacije pokreta i oblikovanja tela povezane su u jedno veliko sportsko nadmettanje, prožeto muzičkim sadržajima.
Ako ste voleli igre bez granica, onda znate kakvo je uzbuđenje menjati aktivnosti, nadmetati se, biti deo tima, koristiti i veštinu  i snagu, a sjajno se zabavljati.

************************************

Posetite nas i na FACEBOOK strani.

https://www.youtube.com/watch?v=iKToTe6PAw0
 

 

Lokacije Activity Centra

Lokacija 1:
ulica Stevana Sinđelića 2
ugao sa ulicom Kralja Petra prvog, pogledajte na mapi
Kaluđerica, Zvezdara, Beograd, Srbija

Lokacija 2:
Sportski centar "Olimp"
ulica Vjekoslava Kovača 11
Zvezdara, Beograd, Srbija

Lokacija 3:
Osnovna Škola "Despot Stefan Lazarević"
ulica Nova 15
Mirijevo, Zvezdara, Beograd, Srbija

Lokacija 4:
OS Jelena Cetković,
Vranjska 26 iza Lipovog Lada
Zvezdara, Beograd

Lokacija 5:
Voždovac,
Vojvode Stepe 344, Voždovac
CF District 11010