DENTAL HYGIA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Kičevska 12, Vračar
Beograd Telefon: 011/2438-464, 244-3623
E-mail: dental@sbb.rs

4.5/ 5stars

Specijalistička stomatološka ordinacija Dental Hygia nalazi se u centru Beograda, na Vračaru u Kičevskoj ulici 12. Osnivač i vlasnik ordinacije je dr Srboljub Tasic, specijalista stomatološke protetike. Ordinacija je radila na Novom Beogradu od 1992. do 1998. kada se premestila na svoju današnju lokaciju.

Posebna pažnja poklanja se zaštiti pacijenata. Zbog toga danas koristimo moderne metode sterilizacije koji zadovoljavaju sve Evropske standarde. Sva snimanja rade se digitalnom tehnologijom i uz smanjenje zračenja do 90%. U svim terapijama i metodama lečenja primenjuju se najkvalitetniji materijali.

Još jedna odlika ordinacije je naš moderan pristup prostetičkoj rehabilitaciji pacijenata. Između ostalih proizvodimo metalnokeramičke i keramičke krunice, keramičke i od kompozitnih materijala kao i sve vrste protetike kao i nadogradnje i implanta.

Ordinacija je takođe poznata po primeni savremenih tehnoloških dostignuća u ednodonskoj terapiji (lečenja obolelih zubnih nerava). Terapija se sprovodi po svim standardima američkog saveza endodontista (radimo pod uvećavajućim staklom, koristimo rotirajuće titanijumske instrumente i najsavremenije materijale).

Naše osoblje takođe nudi usluge u drugim oblastima stomatologije kao što su ortodonske usluge, usluge dečije stomatologije (posebno mesto za rad sa decom) hirurške i nehirurške terapije paradentoze, oralna hirurgija.

Radno vreme: Ponedeljak-Petak od 9-19h.