Zatvori
DEŽURNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR SVETA MARKOVIĆ Stomatološke ordinacije Beograd

DEŽURNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR SVETA MARKOVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 00:00
Utorak 07:00 - 00:00
Sreda 07:00 - 00:00
Četvrtak 07:00 - 00:00
Petak 07:00 - 00:00
Subota 07:00 - 00:00
Nedelja 07:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 27, 46, 27e, 79

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Dežurna stomatološka ordinacija "Dr Sveta Marković'' se nalazi u beogradskom naselju Mirijevo, u ulici Rableovoj br.20.

Ordinaciju je  2001. godine osnovao dr Sveta Marković specijalista opste stomatologije a od 2009. godine je u vlasništvu dr Mitra Markovića koji je završio pohađanje specijalističkog staza iz oblasti oralne hirurgije na stomatološkom fakultetu u Beogradu 2017. godine.

Stomatološku ordinaciji " Dr Sveta Marković" odlikuje  tradicija, znanje, efikasnost i dugotrajnost pruženih usluga, upotreba najsavremenijih materijala i tehnika, saradnja sa vrsnim stomatološkim tehničarima i drugim eminentnim stručnjacima iz svih oblasti stomatologije.

Ono što svakako izdvaja našu ordinaciju u odnosu na druge je i specifično radno vreme, SVAKOG RADNOG DANA I VIKENDOM OD 07 DO 24 H.

Stomatolozi pružaju sve vrste stomatoloskih usluga: plombiranje zuba, lečenje zuba, beljenje zuba, sve usluge iz oblasti oralne hirurgije ( ekstrakcija zuba, hirurško vađenje umnjaka, apikotomija, cistotomija, implantologija), sve usluge iz oblasti parodontologije, protetike ( obične akrilatne proteze, totalne i parcijalne pločaste, skeletirane [vizil proteze sa kukicama i atecmenima], implantno nošene proteze, metalokeramičke krunice, bezmetalna keramika, sve vrste usluga iz oblasti ortopedije vilice ( mobilne i fiksne proteze) i usluge iz oblasti dečije stomatologije.

Dežurna stomatološka ordinacija broj telefona dežurnog stomatologa:  064/32-62-252                                                                          

U prijatnom ambijentu ordinacije "Dr Sveta Markovic" biće vam pružen kompletan stomatolšski tretman kako bi Vaši zubi bili zdravi, a osmeh blistav, zato bi nam bila čast da upravo mi budemo izbor Vas i Vaše porodice.

Foto


Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate