SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR TATJANA NIKOLIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Generala Štefanika 19, Naselje Stepa Stepanović, Voždovac, Beograd
Beograd Telefon: 011/3945-880, 063/7705-342
E-mail: dr.tanja.nikolic@gmail.com
Sajt: www.drtatjananikolic.rs

4.5/ 5stars

NOVO!!! AKCIJA!!!
SVETLOSNO BELJENJE ZUBA, HIDROGEN BOOST, 14000 tri dolaska 

Brite smile je revolucionarni sistem za beljenje zuba, tehnologija koja je potpuno sigurna i efikasna. Nema lasera, zagrevanja i brušenja. Koriste se samo svetlost i gel. Specijalno dizajnirana lampa obasjava zube plavim svetlom, a gel ubrzava proces izbeljivanja. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli celu liniju osmeha obe vilice. Tretman je bezbedan i ne oštećije zubnu gleđ, desni i druga meka tkiva. Gel za izbeljivanje je patentiran i optimatizovan za bezbednost pacijenta, a daje maksimalne rezultate jer je neutralne PH vrednosti i tako kompatibilan sa zubima. Gel takođe, sadrži glicerin i visoko prečišćene vode koje sprečavaju dehidrataciju zuba. Uz sigurnim rukama stomatologa ćete za manje od jednog sata povratiti sjaj i belinu svojih zuba, a pritom dobijate i garanciju od čak tri meseca na razultate.

*****************************************

- Dečija preventivna stomatologija
- Endodoncija (lečenje zuba)
- Protetika
- Oralna hirurgija
- Estetska stomatologija
- beljenje zuba
- Implantologija

Dobro došli u specijalističku ordinaciju dr Tatjane Nikolić! Za skoro 20 godina profesionalnog i stručnog rada, poverenje nam je ukazalo preko 7000 pacijenata iz zemlje i inostranstva. U ordinaciji možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga.

*Estetska stomatologija podrazumeva pored vrhunske bezmetalne keramike i porcelanskih faseta-venira i beljenje zuba visoko procentnim gelovima koji ne oštećuju zubnu gledj, kao i postavku zubnih Svarovski cirkona.

*Protetika uključuje korišćenje najsavremenijih materijala bez alergena, izradu parcijalnih i totalnih proteza od materijala visoke tvrdoće koji ne pucaju, krunice i mostove od metalkeramike visoke transparencije ( providnosti ) koja daje prirodan izgled zubima, kao i bezmetalnu cirkon keramiku.

*Oralna hirurgija i parodontologija obuhvataju sve vrste operacija u usnoj duplji koje se obavljaju bezbolno uz minimalnu invaziju tkiva. Implantologija je nadoknada jednog ili više zuba ugradnjom Straumann titanijumskih implantata u kost gornje ili donje vilice.

*Endodoncija podrazumeva lečenje i plombiranje zuba najsavremenijim materijalima visoke tvrdoće i potpuno netoksičnim!

*Dečija i preventivna stomatologija se obavlja sa puno strpljenja i obuhvata, pored lečenja i plombiranja mlečnih zuba i zalivanja fisura i obuku dece o pravilnom vršenju oralne higijene kao i ortodonciju, odnosno ispravljanje zuba fiksnim i pokretnim ortodontskim aparatima.

Do ordinacije se lako dolazi autobusom 39 ili 33 i 25, a za automobile postoji mesto za parking! Pregled i konsultacije su besplatni i zakazuju se na telefone 011/3945-880 ili 063/7705342

Privremno radno vreme ordinacije je:

- ponedeljak: 13-19h
- utorak: 10-19h
- sreda: 11-19h
- četvrtak: 10-15h
- petak: 11-19h
- subota 10-14h

Plaćanje možete vršiti svim platnim karticama osim Diner-sa.