Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1

SPORTSKI KLUB ARENA NO 1

Streličarstvo Beograd

Korisne informacije


Paintball.
Team building.
Streličarstvo.
Fitness.
Dečiji rođendani.

Preko 15 godina uspešnog poslovanja i desetine hiljada zadovoljnih klijenata.
Tu smo da mislimo na Vas, Vaše zdravlje, dobro raspoloženje i sjajnu zabavu.


Proslava dečijih rođendana

Dečiji rođendan je dan kada se i Vi osećate posebno. Razmišljate o proteklim, ali I godinama koje dolaze. Ali ono o cemu najviše razmišljate tog dana je kako ga proslaviti…
Sportski klub Arena No 1 se već duži niz godina bavi organizovanjem proslava dečjih rodjendana. Kod nas deca mogu proslaviti rođendan na potpuno nov nacin koji će njima i njihovim drugarima dugo ostati u sećanju.

Sportski Klub Arena No1 nudi dve vrste proslave:
- rođendan sa animacijom
- sportske rođendane:
o laser tag ( laser tag igra, streličarstvo, gađanje u paintball mete)
o paintball (paintball igra, streličarstvo)

U oba slučaja garantujemo nezaboravan provod za Vaše mališane i sigurni smo da ćete sledeće godine poželeti da opet slavite sa nama. Rođendani sa animacijom su naročito pogodni za nešto mlađi uzrast ali i za stariju decu jer se animacija prilagođava uzrastu. Sportski rođendani nisu klasičan način proslave jer sadrže elemente koje retko koja organizacija ima u ponudi. Ovaj tip proslava koje organizujemo imaju za cilj da razviju kreativne sposobnosti kod dece, sportski duh i fer plej odnos prema ostalim takmičarima.

Dečije rođendane organizujemo na dve lokacije:

Adresa: Novi Beograd, Jurija Gagarina 64, Blok 63 ( rođendani sa animacijom i sportski laser tag rođendani)
Novi Beograd, Tošin bunar 161-163 ( sportski paintball rođendani)
Kontakt telefon za rođendane sa animacijom I sportske laser tag rođendane: 063/1234-654
Kontakt telefon za sportske paintball rođendane: 063/7796-796

Sajt: www.proslava-rodjendana.com

Facebook: Proslava rodjendana Beograd - Arena No1

Team building

Da li želite da poboljšate efikasnost i učinak Vašeg tima?
Da li Vam za to treba pouzdan team building partner?
Ako je odgovor DA, onda smo mi pravo rešenje za Vas!
Pošto svi znamo koliko su timski duh, poverenje i motivacija zaposlenih važni za kvalitetno poslovanje, predlažemo Vam da zajedno radimo na unapređivanju kolegijalnosti u Vašoj kompaniji. Umemo da gradimo lojalnost zaposlenih, rušimo barijere i pomažemo integraciju novih kolega. Razvili smo inovativne team building programe koje prilagođavamo ciljevima koje želite da postignete. Naši sadržaji su atraktivni, zabavni i uzbudljivi - ali uvek imamo u vidu da je u pitanju investicija koja treba da dâ vidljive i merljive rezultate. Sportski klub Arena No 1 je u mogućnosti da organizuje Vaš team building događaj kako na teritoriji Beograda, Srbije, tako i u inostranstvu.
Među najatraktivnijim sadržajima koje imamo u ponudi su: paintball, sterličarstvo, orijentiring, adrenalinski orijentiring, animacione igre, free climbing, kanjoning, rafting… Opise ostalih sadržaja pogledajte na našem sajtu.
Telefon: 063 63 63 60
Sajt: www.teambuilding-srbija.com

Streličarstvo

Streličarstvo spada u kategoriju belih sportova. Treniraju ga i žene i muškarci nezavisno od uzrasta, ali je osnovna takmičarska podela na mušku i žensku kategoriju. To je pre svega individualni sport, neki bi rekli takmičenje sa samim sobom pre nego sa protivnicima, te zahteva i forsira visok stepen smirenosti, postizanje karmičke harmonije i unutrašnjeg mira koji se manifestuju vrhunskim rezultatima. Sportski klub Arena No 1 je član Streličarskog saveza Srbije. Polaznici škole streličarstva, treniraju u salama kluba. Nakon intenzivnog kursa od 10 treninga svaki polaznik koji, naravno, zadovolji unapred definisane kriterijume dobija diplomu o završenom kursu. Na ovaj način se stiču bazična znanja o streličarskoj opremi, disciplinama kroz koje se streličarstvo praktikuje kao i osobinama svake od njih pojedinačno, ali i prilika da se pod stručnim nadzorom svetski priznatih stručnjaka steknu osnovne veštine gađanja lukom i strelom. Na takvu osnovu mnogo je lakše nadograditi znanja i veštine neophodne za postizanje vrhunskih rezultata u sportu kojem se mnogi dive, ali retki u potpunosti prepuste.
Škola streličarstva: Traje 10 termina po 1,5-2h Treninzi se održavaju vikendima. Nakon završene škole svaki polaznik dobija diplomu i može nastaviti da trenira po klupskim cenama i sa klupskom opremom.
Prvi trening je besplatan.
Treninzi se zakazuju po dogovoru, u terminima koji Vama odgovaraju.
Adresa: Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 153
Telefon: 063 11 11 373
Sajt: www.strelicarstvobeograd.com
Facebook: Streličarstvo (Archery) Beograd – Arena No1


Paintball

Želite li nezaboravan provod?
Da li volite da osetite adrenalin?
Želite da razvijete timski duh u Vašoj kompaniji?
Na pravom ste mestu! U Areni No 1 ćete pronaći ono što Vam je potrebno. Ukoliko se niste još uvek oprobali u ovoj “ratničkoj igri” pravo je vreme da to učinite. Paintball je ekstremni sport u kome ćete osetiti neverovatan naboj adernalina a zabavićete se kao nikada do sad. Igranjem paintball-a stiču se mnoge pozitivne osobine koje iz igre prenosimo na realan zivot. Ova uzbudljiva igra, bazirana na adrenalinu i zabavi, jača karakter, uči timskom radu, gradi samopouzdanje, razvija duh vođe, idealna je aktivnost za oslobađanje od stresa i relaksacija nakon dnevnih obaveza, a takođe oživljava avanturistički duh.
Arena No 1 je prvi paintball klub u Srbiji, osnovan 2001. godine u Beogradu. Možemo se sa pravom pohvaliti činjenicom da smo pioniri paintball-a na ovim prostorima, kao i da imamo preko 20 000 zadovoljnih igrača koji su izašli iz našeg kluba prepričavajući događaje sa borbe.
O kvalitetu opreme, organizaciji igara, kao i dobrobiti po odnose između zaposlenih, mogu posvedočiti i brojne kompanije koje su u organizovale team building događaje kod nas. Pratimo najnovije standarde u opremi, neprekidno usavršavamo terene i prepreke na njima i trudimo se da naša usluga bude na zavidnom nivou. Pored zatvorenog terena koji se nalazi na Tošinom bunaru, na Novom Beogradu, posedujemo i otvoreni teren na Adi Ciganliji , koji je naročito popularan tokom toplijih dana.
Dođite i uverite zašto smo najbolji paintball klub u Srbiji.
Adresa: zatvoreni teren Tošin bunar 161-163; otvoreni teren na Adi Ciganliji
Telefon za informacije i rezervacije: 063 7796-796
Sajt: www.paintballbeograd.com
Facebook: Paintball Beograd – Arena No 1


Fitnes centar Arena No1

Arena fitnes centar otvoren je 6.12.2004. godine i od tada postao je jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu. Decenija iskustva i mnogobrojni korisnici naših usluga prava su preporuka. Na ukupnom prostoru većem od 500 m2 svako će pronaći nešto za sebe – teretanu sa kardio programom, grupne sadržaje (pilates, joga, korekcija i oblikovanje, aerobik, pump, workout, tae bo...), masažu, saunu, đakuzi, elektrostimulaciju. Naše stručno osoblje vrlo rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja i savetovati Vas o pravilnoj ishrani. Takođe, izradićemo Vam individualni program vežbanja prilagođen vašim potrebama i željama kako biste postigli najbolje rezultate u najkraćem mogućem roku. Nakon treninga možete se relaksirati u sauni, đakuziju ili uz masažu fizioterapeuta. Dođite i uverite se zašto smo jedan od najboljih fitnes klubova u gradu. Vaš prvi trening je besplatan.
Radno Vreme fitnes centra:
- radnim danima od 08:00h do 23:00h
- vikendom od 08:00h do 21:00h
Adresa: Jurija Gagarina 40c, Blok 63, Novi Beograd
Telefon: 011/318-9395
Sajt: www.fitnessbeograd.com
Facebook: Fitnes Centar Arena No1


Sportski klub Arena No 1
www.arenano1.co.rs

Streličarstvo
063 11 11 373
Paintball & Laser Tag
063 7 796 796
Sportski rođendani
063 1234 654
Sale za vežbanje
063 63 63 60
Novi Beograd, blok 63, J. Gagarina 64
Novi Beograd, blok 38, Bul.Arsenija Čarnojevića 153
Fitnes centar
011 318 93 95
Novi Beograd, blok 63, J. Gagarina 40c

Foto

SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Streličarstvo Beograd