KILER AUTO

Tehnički pregled Beograd

Adresa: Tošin Bunar 63b, Zemun
Beograd Telefon: 011/3196-666, 2618-237
E-mail: info@kilerauto.com
Sajt: www.kilerauto.com

4.5/ 5stars

TEHNIČKI PREGLED I OSIGURANJE VOZILA Kod nas možete po jako povoljni uslovima uraditi tehnički pregled za sve tipove putničkih i kombinovanih vozila, kao i osiguranje istih. Posedujemo najsavremeniju opremu za proveru tehničke ispravnosti vašeg vozila koja garantuje dobijene rezultate.

SERVIS AUSPUHA Popravka, ugradnja, izrada, održavanje kompletnog izduvnog sistema. Izrada po najvišim standardima, kao i garantni rok od 18 meseci.

POSEDUJETE VOZILO SA KATALIZATOROM? NOVO U KILER AUTU - OBNOVA KATALIZATORA U skladu sa našim višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i servisiranju izduvnih sistema, a u cilju započetih primena obaveznog merenja izduvnih gasova, počeli smo sa obnovom automobilskih katalizatora (naročito za automobile kod kojih je nemoguća ugradnja univerzalnih katalizatora). Nudimo uslugu, zahvaljujući kojoj promena orginalnog (starog) katalizatora nije potrebna, iz raloga što taj isti i dalje obavlja svoju funkciju kao novi. Zato Vas još jednom pozivamo, da katalizatore sa istrošenim ili razbijenim jezgrom ne odbacite - mi ćemo Vam ga obnoviti koristeći metalno katalitičko jezgro, koje je razvijeno korišćenjem savremene tehnologije, a ujedno je i otporno na mehanička oštećenja (patentna zaštita 21535).

SERVIS AUTO-HLADNJAKA Popravka, čišćenje, održavanje completnog rashladnog sistema. Pored popravke metalnih hladnjaka, izrađujemo i hladnjake po uzorku i uspešno popravljamo plastične hladnjake.
SERVIS AUTO-MEHANIKE - održavanje i popravka (motora, kočionog sistema i sistema za upravljanje) - generalni remont motora - kompjuterska dijagnostika - ovlašćeni servis zastavinog programa
SERVIS AUTO-ELEKTRIKE Popravka i kompletno održavanje auto-elektrike
SERVIS AUTO-KATALIZATORA Vršimo remont starih katalizatora korišćenjem najsavremenijih materijala i tehnologija (po slovenačkoj licenci).
SERVIS ZA MOTOCIKLE
USLUGE KOJE SE NE NAPLAĆUJU - zamena filtera i ulja u motoru - provera izduvnog sistema - provera napajanja akumulatora i ugradnja - provera rashladne tečnosti u sistemu za hlađenje motora - provera kočionog sistema i sistema za upravljanje