Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STIG

STIG

Tende, venecijaneri, roletne Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 18,26,26l,50,Ada 3,E3

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

PROIZVODNI PROGRAM

Proizvodni program firme STIG se bazira na proizvodima iz oblasti zaštite od sunca svrstanih u dve kategorije proizvoda, onih koji su namenjeni za enterijerno uređenje prostora i onih namenjenih za eksterijer. U enterijerne spadaju proizvodi kao što su venecijaneri, trakaste zavese, rollo zavese, plisse zavese, različiti mehanizmi za zavese sa pratećim programom tkanina, a u eksterijerne spadaju tende i suncobrani.

Svi proizvodi se izrađuju isključivo prema porudžbini kupca, a to sem same vrste proizvoda, podrazumeva i dimenziju na koju se određeni proizvod izrađuje, kao i vrstu i boju materijala

O KOMPANIJI

Poslujući od 1993. godine, firma STIG je zauzela jednu od vodećih pozicija na domaćem tržištu kada su u pitanju proizvodi iz oblasti zaštite od sunca. Od početka pa do danas, ulažući maksimalan trud u razvoj i inovacije iz ove oblasti, sa zadovoljstvom može ponuditi širok spektar kvalitetno izrađenih proizvoda. Celokupan koncept firme je baziran na dobro organizovanoj proizvodnji, pružanju efikasne i profesionalne montaže uz adekvatan i stručan predlog idejnog rešenja.

KVALITET

Dobavljači repromaterijala firme STIG su sa dugogodišnjom tradicijom sertifikovanog kvaliteta i kada su u pitanju ino-dobavljači, a i dobavljači sa domaćeg tržišta. Takođe svi proizvodi prolaze visoku kontrolu kvaliteta prilikom izrade u proizvodnom pogonu, a naravno i prilikom same montaže. Korespodenciju sa kupcima, kao i izradu i montažu izvodi stručan tim sa velikim iskustvom iz ove oblasti, čime je kvalitet završnog proizvoda dodatno zagarantovan.

GARANCIJA I POUZDANOST

Budući da su svi proizvodi izrađeni isključivo od visokokvalitetnih komponenti i uz rigorozne procedure provere kvaliteta, na većinu njih kupci dobijaju garanciju i do 5 godina.

Firma STIG poseduje visokostručan tim montera, kao i dostavna vozila specijalizovana za prevoz gabaritnog tereta.

Veoma je važna činjenica da je kupcima zagarantovan servis svih proizvoda u minimalnom roku, bilo da servis podleže ili ne podleže garanciji.

Takođe posedovanjem široke distributivne mreže i saradnjom sa mnogobrojnim firmama i samostalnim monterima u Srbiji, firma STIG se trudi da omogući svakom potencijalnom kupcu, bez obzira na lokaciju, da na najlakši i najpouzdaniji način dođe do njihovih proizvoda.

O PROIZVODIMA 

VENECIJANERI se izrađuju od aluminijumske trake u preko četrdeset boja i dezena. Mehanizam se sastoji od kanapa za povlačenje i sistema reduktora koji omogućava precizno podešavanje ugla pri samom okretanju traka. Izrađuju se u širinama traka od 25 i 16 mm.

Mehanizam TRAKASTIH ZAVESA čini aluminijumska garnišna plastificirana u belu boju sa komandom za povlačenje tj. sklapanje traka i komandom za okretanje traka oko svoje ose, čime je omogućena kontrola prolaska svetlosti u prostoriju u zavisnosti od toga da li su trake delimično ili u potpunosti zatvorene. Izrađuju se u širinama traka od 127, 89 i 63 mm, a u ponudi ima deset kolekcija materijala.

ROLLO ZAVESE čini mehanizam koji se sastoji od kružnog profila u vidu osovine na koji se namotava platno i završnog aluminijumskog profila, a zavesa se podiže i spušta pomoću lančića koji se nalazi sa strane. Materijali su svrstani po kolekcijama, a čine ih poliesterski, pvc blackout i screen (rupičasti). Materijal i mehanizam po želji mogu da budu smešteni u aluminijumsku kutiju, a postoji i mehanizam sa aluminijumskim vođicama ili sajlama sa strane po kojima se kreće platno prilikom spuštanja i podizanja.

Tu su i PLISSE ZAVESE, čiji je mehanizam smešten u aluminijumski kutijasti profil, a materijal je antistatik poliester, koji je plisiran. U pitanju je visokokvalitetan, elegantan proizvod prilagodljiv modernim ambijentima današnjice.

MEHANIZME ZA ZAVESE čine aluminijumski profili sa jednim do pet kanala, za različite kombinacije lakih i teških zavesa, kao i mehanizmi za pakujuće i panelne zavese. Uz mehanizme je prisutan i prateći uvozni PROGRAM TKANINA za zavese sa širikom paletom vrsta i boja.

 Što se tiče eksterijernih proizvoda, u ovoj oblasti, svakako najbitniju ulogu zauzimaju TENDE. Okviri u kojima se kreće proizvodnja tendi firme STIG, jeste izrada i montaža sklopivih tj. pokretnih aluminijumskih tendi, 18 različitih modela, kao i tip tende PERGOLA, što kupolastih što ravnih i njihovu kombinaciju sa nosećom metalnom konstrukcijom, prilikom izrade baštenskih tendi većih razmera. Metalna konstrukcija je po tehničkom rešenju montažno-demontažnog tipa, što je jako bitno kod ugostiteljskih objekata, zbog sklanjanja bašti u vansezonskom periodu.

Takođe u proizvodni program spadaju i fiksne tende, ali isključivo na aluminijumu sa bitno drugačijom završnom obradom u poređenju sa fiksnim tendama na metalnim konstrukcijama.

 U ponudi je i izrada velikih projekata prema nacrtima arhitekte, a na zahtev klijenta i sve po principu “ključ u ruke”. Materijali za tende, u koje spadaju akrilna i PVC platna imaju petogodišnju garanciju proizvođača (S.A. Recasens), čemu se i firma STIG pridružuje, tako da kupci dobijaju petogodišnju garanciju na kompletan proizvod.

Tende karakteriše visok kvalitet komponenti od kojih su izrađene, uvoznih iz Španije, Italije i Nemačke, a za neke modele firma STIG poseduje kompletnu proizvodnu liniju (alate za profile i odlivke), što kupcima pruža dodatnu sigurnost ukoliko se javi potreba za servisiranjem.

SUNCOBRANI se izrađuju od aluminijumske konstrukcije koja je kvadratnog oblika dimenzije 3 x 3m ili 3.5 x 3.5m sa otvorom za ventilaciju na sredini. Platno od koga se proizvode suncobrani je identično onom koje se koristi u proizvodnji tendi.               

ROLO-KOMARNICI predstavljaju veoma funkcionalno i elegantno, a ujedno i zaista efikasno rešenje za eliminisanje komaraca i ostalih insekata iz stambenog i poslovnog okruženja. Komponente su aluminijumske, a postoje dva tipa komarnika: za prozor, koji se povlači standardno odozgo na dole i za vrata koji se povlači horizontalno sa jednog kraja na drugi (sa desna na levo i obrnuto). Komarnici takođe poseduju vođice koje imaju četkice i u slučaju komarnika one imaju zaštitnu ulogu, onemogućavaju oštećenje mreže. Mreža je izrađena od samogasivog poliestera u sivoj boji, a komponente se standardno izrađuju u beloj, braon i silver boji i time su rolo-komarnici potpuno prilagođeni boji stolarije, a samim tim i ambijentu. 


Radno vreme:

ponedeljak - petak: 08-18h
subota: 08-16h

Foto

STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd
STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd
STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd
STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd
STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd
STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd
STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd
STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd
STIG Tende, venecijaneri, roletne Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate