STIG

Tende, venecijaneri, roletne Beograd

Adresa: Vladimira Mitrovića 30F, Voždovac
Beograd Telefon: 011/346-8593, 011/346-8595, 011/346-8596, 063/661-957, 065/661-9570
E-mail: info@stig.rs
Sajt: www.stig.rs

4.5/ 5stars

PROIZVODNI PROGRAM

Proizvodni program firme STIG se bazira na proizvodima iz oblasti zaštite od sunca svrstanih u dve kategorije proizvoda, onih koji su namenjeni za enterijerno uređenje prostora i onih namenjenih za eksterijer. U enterijerne spadaju proizvodi kao što su venecijaneri, trakaste zavese, rollo zavese, plisse zavese, različiti mehanizmi za zavese sa pratećim programom tkanina, a u eksterijerne spadaju tende i suncobrani.

Svi proizvodi se izrađuju isključivo prema porudžbini kupca, a to sem same vrste proizvoda, podrazumeva i dimenziju na koju se određeni proizvod izrađuje, kao i vrstu i boju materijala

O KOMPANIJI

Poslujući od 1993. godine, firma STIG je zauzela jednu od vodećih pozicija na domaćem tržištu kada su u pitanju proizvodi iz oblasti zaštite od sunca. Od početka pa do danas, ulažući maksimalan trud u razvoj i inovacije iz ove oblasti, sa zadovoljstvom može ponuditi širok spektar kvalitetno izrađenih proizvoda. Celokupan koncept firme je baziran na dobro organizovanoj proizvodnji, pružanju efikasne i profesionalne montaže uz adekvatan i stručan predlog idejnog rešenja.

KVALITET

Dobavljači repromaterijala firme STIG su sa dugogodišnjom tradicijom sertifikovanog kvaliteta i kada su u pitanju ino-dobavljači, a i dobavljači sa domaćeg tržišta. Takođe svi proizvodi prolaze visoku kontrolu kvaliteta prilikom izrade u proizvodnom pogonu, a naravno i prilikom same montaže. Korespodenciju sa kupcima, kao i izradu i montažu izvodi stručan tim sa velikim iskustvom iz ove oblasti, čime je kvalitet završnog proizvoda dodatno zagarantovan.

GARANCIJA I POUZDANOST

Budući da su svi proizvodi izrađeni isključivo od visokokvalitetnih komponenti i uz rigorozne procedure provere kvaliteta, na većinu njih kupci dobijaju garanciju i do 5 godina.

Firma STIG poseduje visokostručan tim montera, kao i dostavna vozila specijalizovana za prevoz gabaritnog tereta.

Veoma je važna činjenica da je kupcima zagarantovan servis svih proizvoda u minimalnom roku, bilo da servis podleže ili ne podleže garanciji.

Takođe posedovanjem široke distributivne mreže i saradnjom sa mnogobrojnim firmama i samostalnim monterima u Srbiji, firma STIG se trudi da omogući svakom potencijalnom kupcu, bez obzira na lokaciju, da na najlakši i najpouzdaniji način dođe do njihovih proizvoda.

O PROIZVODIMA 

VENECIJANERI se izrađuju od aluminijumske trake u preko četrdeset boja i dezena. Mehanizam se sastoji od kanapa za povlačenje i sistema reduktora koji omogućava precizno podešavanje ugla pri samom okretanju traka. Izrađuju se u širinama traka od 25 i 16 mm.

Mehanizam TRAKASTIH ZAVESA čini aluminijumska garnišna plastificirana u belu boju sa komandom za povlačenje tj. sklapanje traka i komandom za okretanje traka oko svoje ose, čime je omogućena kontrola prolaska svetlosti u prostoriju u zavisnosti od toga da li su trake delimično ili u potpunosti zatvorene. Izrađuju se u širinama traka od 127, 89 i 63 mm, a u ponudi ima deset kolekcija materijala.

ROLLO ZAVESE čini mehanizam koji se sastoji od kružnog profila u vidu osovine na koji se namotava platno i završnog aluminijumskog profila, a zavesa se podiže i spušta pomoću lančića koji se nalazi sa strane. Materijali su svrstani po kolekcijama, a čine ih poliesterski, pvc blackout i screen (rupičasti). Materijal i mehanizam po želji mogu da budu smešteni u aluminijumsku kutiju, a postoji i mehanizam sa aluminijumskim vođicama ili sajlama sa strane po kojima se kreće platno prilikom spuštanja i podizanja.

Tu su i PLISSE ZAVESE, čiji je mehanizam smešten u aluminijumski kutijasti profil, a materijal je antistatik poliester, koji je plisiran. U pitanju je visokokvalitetan, elegantan proizvod prilagodljiv modernim ambijentima današnjice.

MEHANIZME ZA ZAVESE čine aluminijumski profili sa jednim do pet kanala, za različite kombinacije lakih i teških zavesa, kao i mehanizmi za pakujuće i panelne zavese. Uz mehanizme je prisutan i prateći uvozni PROGRAM TKANINA za zavese sa širikom paletom vrsta i boja.

 Što se tiče eksterijernih proizvoda, u ovoj oblasti, svakako najbitniju ulogu zauzimaju TENDE. Okviri u kojima se kreće proizvodnja tendi firme STIG, jeste izrada i montaža sklopivih tj. pokretnih aluminijumskih tendi, 18 različitih modela, kao i tip tende PERGOLA, što kupolastih što ravnih i njihovu kombinaciju sa nosećom metalnom konstrukcijom, prilikom izrade baštenskih tendi većih razmera. Metalna konstrukcija je po tehničkom rešenju montažno-demontažnog tipa, što je jako bitno kod ugostiteljskih objekata, zbog sklanjanja bašti u vansezonskom periodu.

Takođe u proizvodni program spadaju i fiksne tende, ali isključivo na aluminijumu sa bitno drugačijom završnom obradom u poređenju sa fiksnim tendama na metalnim konstrukcijama.

 U ponudi je i izrada velikih projekata prema nacrtima arhitekte, a na zahtev klijenta i sve po principu “ključ u ruke”. Materijali za tende, u koje spadaju akrilna i PVC platna imaju petogodišnju garanciju proizvođača (S.A. Recasens), čemu se i firma STIG pridružuje, tako da kupci dobijaju petogodišnju garanciju na kompletan proizvod.

Tende karakteriše visok kvalitet komponenti od kojih su izrađene, uvoznih iz Španije, Italije i Nemačke, a za neke modele firma STIG poseduje kompletnu proizvodnu liniju (alate za profile i odlivke), što kupcima pruža dodatnu sigurnost ukoliko se javi potreba za servisiranjem.

SUNCOBRANI se izrađuju od aluminijumske konstrukcije koja je kvadratnog oblika dimenzije 3 x 3m ili 3.5 x 3.5m sa otvorom za ventilaciju na sredini. Platno od koga se proizvode suncobrani je identično onom koje se koristi u proizvodnji tendi.               

ROLO-KOMARNICI predstavljaju veoma funkcionalno i elegantno, a ujedno i zaista efikasno rešenje za eliminisanje komaraca i ostalih insekata iz stambenog i poslovnog okruženja. Komponente su aluminijumske, a postoje dva tipa komarnika: za prozor, koji se povlači standardno odozgo na dole i za vrata koji se povlači horizontalno sa jednog kraja na drugi (sa desna na levo i obrnuto). Komarnici takođe poseduju vođice koje imaju četkice i u slučaju komarnika one imaju zaštitnu ulogu, onemogućavaju oštećenje mreže. Mreža je izrađena od samogasivog poliestera u sivoj boji, a komponente se standardno izrađuju u beloj, braon i silver boji i time su rolo-komarnici potpuno prilagođeni boji stolarije, a samim tim i ambijentu. 


Radno vreme:

ponedeljak - petak: 08-18h
subota: 08-16h