KUĆA TEPIHA

Tepisi Beograd

Adresa: Majke Jugovića 16 // Pukovnika Milenka Pavlovića 129 , Batajnica
Beograd Telefon: 011/848-5630, 011/848-2311, 063/8533-854
E-mail: kucatepihab@gmail.com
Sajt: www.kucatepiha.rs

4.5/ 5stars

TZR "KUĆA TEPIHA" - nalazi se na dve lokacije, sa najvećim izborom tepiha i podnih obloga.

Ukoliko uređujete novi stan, kuću ili renovirate postojeće, možda želite da unesete malo svežine u Vaš životni prostor - TEPIH je pravo rešenje. Pažljivo izabrani tepih, bio on ručno ili mašinski tkan, od polipropilena, poliestera ili poliamida, moderan ili elegantan, sveden ili efektan, kada se ukomponuje na pravi način sa ambijentom, ambijent odmah oživi. Uz adekvatan tepih, naglašavate lepotu Vašeg laminata ili parketa, nameštaja i celokupnog enterijera.  Savremeni materijali su malo zahvalniji za održavanje od vune ( koja  je prirodan materijal), i zbog zahvalnosti tkanja i izrade veštačkih materijala, takvi tepisi daju jači vizuelni efekat,  veoma su trajni i pristupačnih cena.  Jedan od zahvalnijih materijala je polyamid , koji  je najzastupljeniji u našoj DISNEY kolekciji - ne skupljaju prašinu, ni grinje, što je jako bitno za sigurnost i slobodno kretanje Vaših mališana po istom.

Kolekcije koje imamo u ponudi su:  Almira, Frize, Fantastik, Silver, Premijum, Praktika, Vegas Pop, Vegas Home, City, Disney, Havana, Lambada, Armoni, Sultan, Pella, Rio, Babylon, Soft, Adria, Pleasure, Tatoo, Galaxy, Diana, Rio poliester, Kleo, Marmaris, Istanblue, Altunizade, Rainbow, Mondo, Olympic, Tuffty trendy,  Tropiko, Latino, Holywood, Star, Soul, Moldava, Lounge, Super shaggy, Spirit, Aquarelle kids, Kids, Canyon, Play, Beren, Mistik...

Tepisi unose udobnost i prekrasan ugođaj u Vaš dom, pomažu Vam da pokažete Vaš stil i da nagradite Vaša stopala posebnom i prekrasnom mekoćom.

STAZE su širine od 60 cm do 120 cm, predviđene za hodnike, kuhinje, spavaće sobe, ili neke uže a duže prostorije. Od dezena i tkanja, skoro identična ponuda kao i tepiha ( postoje neki dezeni tepiha koje je teško uraditi u varijanti staze, jer se staze seku na meru našeg kupca). Staze imamo od onih "prostijih" na gumi, do najkvalitetnijih čupavih tepih staza. 

U modernom dobu, veliki primat i značaj uzima podna obloga LAMINAT, koja predstavlja izuzetan spoj funkcionalnosti i stila, visoke čvrstine , modernog izgleda i dugog veka trajanja.  Jednostavna, brza ugradnja, lako održavanje svrstavaju laminat u najinteresantnije vrste podova. Ključna stvar kod laminata je njegov gornji sloj. Asortiman laminata je veliki, s obzirom da sarađujemo sa velikim i ozbiljnim firmama koje rade uvoz ovog poda, shodno tome, kupac se lako odluči za kupovinu istog. Odnos cene i kvaliteta je dobar, laminat imamo samo u PRVOJ klasi. Laminat je dobar za opremanje hotela, restorana, kancelarija, bolnica, prodavnica i domova.

PVC podovi ili Vinil podovi su dobri za korišćenje u stambenim prostorijama, veoma su laki za održavanje, kvalitetni i pristupačnih cena. U slučaju da Vam treba ovakav neki pod za teratanu, salu za vežbanje, radionicu, prostoriju za bacanje tegova, salu za gimnastiku, tu su naši sportski podovi, različitih debljina, pristupačnih cena i dugotrajni.  Postoji u nekoliko jakih boja: siva, bordo, crvena, plava, žuta, narandžasta, zelena.

Itison je tekstilna podna obloga pogodna za unutrašnje uređenje Vašeg doma ili poslovnog prostora.  Daje određenu toplinu u prostoru, postoji širok spektar boja, kvaliteta, veoma se lako uklapaju u enterijer.  Itisoni su obično u rolni od 2 m ili 4 m.  Tepisoni su uglavnom takvih dezena, da su laki za održavanje, cena pristupačnih i obično se opšivaju, a ta usluga u našoj firmi je besplatna. Termo itisoni su topliji, imaju termo podlogu ispod, shodno tome daju veću zvučnu i toplotnu izolaciju, i doprinose uštedi energije i troškova.  Iglani podovi su otporni na habanje, dug vek upotrebe i mogu se postavljati i u otvorenim prostorijama koje su izložene klimatskim promenama.

Prostirke za kupatilo, veoma kvalitetne , na gumi i bez gume, direktno iz uvoza, sa ponudom od preko 50 komada možete izabrati od najprostije i skromne do one elegantne i skupocene.

Veliki izbor i ponuda: dušeka,posteljine, garnišni, lazy bag-ova, taburića, zavesa, drapera, lustera, plafonjerki.

Kupovina novcem, karticama, čekovima na 6 mesečnih rata, ili putem administrativne zabrane, ukoliko sa Vašom firmom imamo sklopljen ugovor o saradnji. 

 

 

 

.