AXIS FITNESS

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Gospodar Jevremova 17a, Dorćol
Beograd Telefon: 063/368-507
E-mail: axisfitnessbeograd@gmail.com
Sajt: www.axisfitness.rs

4.5/ 5stars

Smešten u srcu starog dela Beograda, fitnes centar Axis svim ljubiteljima vežbanja nudi najraznovrsnije programe za vežbanje i unapređenje njihovih telesnih sposobnosti, uz profesionalan tim trenera. Moderan i originalno uređen ambijent, kvalifikovani instruktori, brojni individualni i grupni programi i ljubazno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.

Prostor fitnes centra Axis prostire se na 300m2 i opremljen je po najvišim svetskim standardima. Našim članovima nudimo optimalne uslove za treniranje u vrelim letnjim danima, jer je celokupan prostor centra klimatizovan. Takođe, posedujemo centralno grejanje, što garantuje prijatan trening tokom hladnih zimskih meseci.

U ponudi fitnes centra Axis imamo:
- Teretanu za samostalno vežbanje uz pomoć ili savet trenera
- Vođene treninge
- Individualne i poluindividualne treninge
- Grupne programe (pilates, funkcionalni trening, aerobik, yoga...)

Svi treninzi su vođeni od strane profesionalnog tima trenera koji Vam uvek stoje na raspolaganju i trude se da Vas motivišu kako biste što pre došli do željenih rezultata. Osim licenciranih trenera, svim klijentima nudimo online podršku, uz savete o ishrani i plan treninga.
Za sve koji žele maksimalne rezultate, naša preporuka su individualni treninzi sa profesionalnim trenerom. U zavisnosti od cilja koji želite da postignete, trener će izraditi poseban program vežbi i plan ishrane namenjen isključivo Vama. Ukoliko želite da vežbate u društvu voljene osobe ili prijatelja, predlažemo poluindividualni trening, koji vežbanju daje jednu drugačiju, zanimljiviju notu.

U sklopu fitnes centra Axis nalazi se i posebna sala za funkcionalne treninge, kao i profesionalne sportiste. Pre i posle treninga, svim našim članovima na raspolaganju su komforne i kompletno opremljene svlačionice, koje poseduju tuš kabine i funkcionalne ormariće za odlaganje Vaših stvari. Ako posle napornog vežbanja poželite kratak predah, možete se opustiti u mini fitnes baru.

Fitnes centar Axis - najraznovrsniji programi na preko 300m2, uz profesionalan tim trenera.
Stalni popusti za đake, studente i penzionere!

Radno vreme:
- ponedeljak – petak od 7-22h
- subota od 10-22h
- nedelja od 10-22h.